"61 YAŞINDA DÜŞTÜĞÜM TEZGAHA BAKIN"

17/05/2014
17
MAY
2014

Mersin İdmanyurdu Kulübü'nden olaylı bir şekilde ayrılmak zorunda kalan teknik direktör Yılmaz Vural, hakkındaki iddialara açıklık getirdi.

Doğan Haber Ajansı'na çok özel açıklamalarda bulunan tecrübeli teknik adam, "Göğsümde oluşan ağrı sonucu geldiğim İstanbul'da düştüğüm duruma bakın. Çok üzgünüm, ne diyeceğimi bilmiyorum" dedi.

Tecrübeli teknik adam, salı günü TSYD Levent Şubesi'nde saat 11.00'de yapacağı basın toplantısında Türk futbolu oyuncusunu ve yöneticisinin ismini vererek anlatacağının altını çizdi.

Vural, Samsunspor ile oynayacakları PTT 1. Lig Play-Off finali öncesi görevine son verilerek yerine Hakan Kutlu'nun getirilmesi olayını şöyle anlattı:  "Biz Orduspor maçından sonra Trabzon'a geçtik ve burada çok mutlu olduk. Rakibimizi eledik. Trabzon'dan da 11.30 uçağı ile Adana'ya geçtik. Adana'dan da saat 14.30'da Mersin'deki Hilton Oteli'ne geldik ve kampa girdik. Tabii ki oyuncularımıza kendi alacakları ile ilgili bir ödeme yapılmıştı, o ödemeyi de yine antrenmana çıkamama durumları olduğu için Yönetim Kurulu bu sıkıntıyı aşmak adına yüzde 40'larını vermişti ve diğer kalanını da 'Şu iki maçı atlayın, size bunu Perşembe gününe kadar ödeyelim' demişlerdi. Geldik tabii, oyuncular huzursuz, para ödenmesini istiyorlar. Çünkü final maçından sonra ayrılacaklar. Kendi çaplarında kendilerine göre haklılar, Yönetim Kurulu da 'Bu konu hakkında acele etmeyin, Cuma'ya kadar buradayız' dedi. Tabii ki ben de bu arada Sayın Valimize gittim ve sonra başkanımız da geldi. Belediye başkanımıza gidecektim o da Soma'ya gitmişti bu olayla ilgili. Dolayısıyla çok güzel bir sohbetimiz oldu. Sayın Valimiz, 'Buranın Vali'si olarak size söylüyorum hocam, zaten içeride kalan büyük bir alacak yok. Öderiz. Onun için bir problem olmasın' dedi ve uzun uzun başka sohbetler yaptık. Bende dedim ki "Valim rica ediyorum biz yarın 14.00'te toplantı yapıyoruz ona katılır mısınız? Hatta dedi ki ben Belediye Başkanını da getireyim, Emniyet Müdürünü ve Gençlik ve Spor İl Müdürünü de getireyim, böyle bir motivasyon olur. Ben de, 'çok iyi olur sevinirim' dedim. Ben otele geldim bir analiz toplantımız vardı, orada çocuklara Samsunspor takımının bir buçuk saat oyuncu özellikleri, anlayışlarını ve Nduka oynamıyor kim oynayacak gibi konuları tartıştık. Çok güzel bir sohbet ve analiz oldu. Sonra, 'Çok güzel bir haberim var size, böyle bir toplantı yaptık Valimizle' dedim ses çıkarmadılar. Ben çıktım toplantıdan 17.15'de antrenmanımız vardı. Sonra Ali Tandoğan ile Nurullah geldiler, dışarıda hocalarla konuşuyorlardı. Ne oldu çocuklar dedim. Onlar da biz 'Antrenmana çıkmak istemiyoruz, gerekçesi de paramızı almak istiyoruz' dediler. Tabi biz aramızda çok uzun bir detay bu. Ayın 20'sinde Spor Yazarları Derneği'nin Levent Şubesi'nde saat 11.00'de yapacağım toplantıda Türk futbolunun bu acı halini çok detaylı konuşacağım. Ama bu arada oyuncularımız kesinlikle hiçbir şeyi kabul etmediler. Ve bende dedim ki, 'yönetici çağırayım' ve yönetici çağırdım. Sonra onlar da toplantı yapalım dediler. Bu ara benle personel konuşmak istedi. Tercümanından masörüne, malzemecisinden çalışanına kadar 'biz de çıkmayacağız' dediler. Düşünün bir antrenör olarak düştüğüm durumu. Çok sinirlendim bu konuya. Oyuncu yok, personel gitti, bir ben kaldım orada yalnız. Çıktım yukarı hocalara dedim ki 'çabuk gidelim buradan hiç kimse yok burada' ve otelden çıktım. Mersin'in içinde tur atıyoru

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.