"600 ESNAFIMIZLA...."

30/05/2016
30
MAY
2016

Bolu Manavlar ve Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Albay Tatü Boluspor Başkanlığı’na seçilen Necip Çarıkçı’yı tebrik ederek, “600 esnafımızla emrindeyiz” dedi.

Hafta sonu yapılan kongrede Boluspor Başkanlığı’na seçilen Necip Çarıkçı’ya pazar esnafından tam destek geldi. Bolu Manavlar ve Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Albay Tatü yaptığı açıklamada, “Necip Çarıkçı’nın başkan seçilmesi bizi son derece mutlu etti. Biz 600 pazar esnafı olarak Necip Başkanın emrindeyiz. Kombine, bilet, reklam maddi olarak üzerimize ne düşüyorsa yapacağız. Necip Çarıkçı bizim inandığımız güvendiğimiz bir isim. Özlediğimiz süper lige bizi çıkaracağını düşünüyoruz. Necip Başkanımız ne emrederse hazırız” dedi.

Albay Tatü maç günlerinde pazar yerini Boluspor bayrakları ile süsleyeceklerini ifade ederek, “Final maçı heyecanlarını yaşamayı özledik. Bizler pazar yerini Boluspor bayrakları ile süsleyeceğiz. Eğer maç olduğu günlerde tezgah açmamamız icap ederse tezgah açmayıp maçlara gideriz. Bu şehre Necip başkan yine heyecanlar yaşatacaktır” şeklinde konuştu.

Kaynak: www.bolugazetesi.com.tr

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.