6 içeride, 6 dışarıda. Kaldı 12 maç

21/02/2012
21
ŞUB
2012

 

Bank Asya Birinci Liginin ilk 22 haftasında topladığı 35 puanla 5. sırada bulunan Boluspor'un 6'sı içeride 6'sı dışarıda toplam 12 maçı kaldı.

Kırmızı beyazlılar son haftalardaki düşüşü ile  5. sıraya kadar gerilerken, ilk ikiden biraz uzaklaşsalarda Kasımpaşa'nın evinde aldığı mağlubiyet ilk altı içindeki diğer takımların iştahını kabarttı.  

Ekibimizi yine birbirinden zorlu 12 maç bekliyor. Bu hafta Cihat hocalı Göztepe'yi sahasında konuk edecek olan Boluspor daha sonra lidere konuk olacak. Yine Kaımpaşa ile evinde zorlu bir maça çıkacak olan Boluspor'un sonraki hafta deplasmanda oynayacağı Erciyesspor maçı ile bir anlamda kaderi belli olacak. Boluspor bu 4 maçtan alacağı sonuçlara göre ligdeki konumunu belirlemiş olacak.

 

İşte Boluspor'un ligde kalan maçları;

23
BOLUSPOR
GÖZTEPE A.Ş.
24
ELAZIĞSPOR
Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
    Köroğlu Mah. Berrak Sok. No:3   Tel: 0 533 262 91 29   Faks: İz Akademi Özel Eğitim ve Sağlık Hizmetleri Turizm Nakliye Gıda Yayıncılık Eğlence Hizmetleri Tic. San. Ltd. Şti.
    © 2019 Tüm Hakkı Spor14.com adresine aittir. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.
    spor14.com Bolu Spor14 Gazetesi bilişim, medya uygulamasıdır. Kaynak göstermek koşulu ile içerik, resim ve medyanın kullanımı mümkündür.