3 PUANIN ARDINDAN KOŞUKAVAK "NEFES ALDIK"

25/11/2023
25
KAS
2023

Boluspor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak, Ümraniyespor maçının ardından, “İstediğimiz skoru aldık. Oyuncularımı tebrik ederim. Zor bir sezon geçiriyoruz. İnşallah ilerleyen haftalarda Boluspor daha iyi oyunlarla daha iyi galibiyetler alır. Öncelikle aşağılardan kurtulma hedefimiz var” dedi.

Şanlıurfaspor ve Adanaspor'un galibiyetinin takımı baskıya soktuğunu belirten Koşukavak, "Gündüz seansındaki maçlar bu karşılaşmanın önemi artırdı. Bizim ve Ümraniyespor için önemli bir maçtı. Belki de haftanın en kritik maçlarından biriydi." diye konuştu.

- "Son bölümde daha çok savunmaya önem verdik"

Oyunu tamamen kontrol ettiklerini belirten Koşukavak, "İyi oynadığımızı düşünüyorum. Verilere göre de baya ürettik. İlk 20 dakikada öne geçebileceğimiz çok pozisyon bulduk ama bu durum skora yansımadı. İkinci yarıda golü bulduk ama sonrasında yerleşim hatasından golü yedik. Sonra yeniden golü bulabildik. Böyle maçlarda skora oynamak gerekebiliyor çünkü hem biz hem de Ümraniyespor ligin aşağılarında. Son bölümde daha çok savunmaya önem verdik. Bizim için zor bir dönem oluyor. İnşallah ileride daha yukarılara gideriz. Aşağılarda olmak bizi baskıya sokuyor. Bu galibiyet bize nefes aldırdı. Oyunun bazı dakikalarında bazı problemler yaşadık. Bazı taraflarda iyiyiz. İnşallah daha da gelişeceğiz. Ümraniyespor'a da başarılar dilerim." ifadelerini kullandı.

3 yorum yapılmış

  • Aydnozclk 26 Kasım 2023 • 05:14

    Ya hocam hiç oyuncu yok mu ya bu takımın alt yapısında diara landel Furkan safa bitik sana hiçbir şey diyemiyorum İnşallah ikinci yarıya iki tane iyi topçu aldir 5 tane topçuya gerek yok

  • AhmetBeken 26 Kasım 2023 • 11:30

    Şükürler olsun. Seri yakalayacağımıza gönülden inanıyorum.

  • Taraftar 27 Kasım 2023 • 12:06

    Yalçın hoca kafamba ile aranızda bir sorun var gibi geçen sene sağ kanatta değişmez futbolcuydu ama sen ne yapıyorsun adamı ya on dakika yada beş dakika oyuna almaktasın tabiki bu durumdan kayanbadan faydalanamazsın ercana bu kadar tahamül ediyorsun yalçın seni anlamak hakikaten zor eski ercan dan eser yok olmayınca sol kanat Allah'a emanet

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.