3-1'LİK GALİBİYETİN ARDINDAN REHA ERGİNER

27/11/2021
27
KAS
2021

Boluspor Teknik Direktörü Reha Erginer, sahalarında 3-1 kazandıkları Eyüpspor maçının ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Spor Toto 1. Lig'in 14. haftasında ağırladığı Eyüpspor'u 3-1 yenen Beypiliç Boluspor'un teknik direktörü Reha Erginer, hem skorun hem de oyunun iyi olmasının kendileri için önemli olduğunu kaydetti.

Erginer, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, hafta içi taktiksel olarak iyi çalıştıklarını, rakibi çok iyi analiz ettiklerini, taktik antrenmanlarla da bu çalışmayı hayata geçirdiklerini söyledi.

Çok iyi oynadıklarını düşündüğünü belirten Erginer, "Rakibi çok iyi karşıladık. Tam istediğimiz gibi geçti maç. Çok fazla pozisyon vermedik. Penaltı golü ile Eyüpspor ikinci yarı tutunmak istedi maça ama izin vermedik. Çok iyi kontrataklar yakaladık. Daha farklı da bitirebilirdik. Bizim için hem skorun iyi olması hem de oyunun iyi olması çok önemli." diye konuştu.

Önceki maçlarda taraftarı üzdüklerini, bu galibiyetle onların da gönlünü aldıklarını, galibiyeti taraftara armağan ettiklerini dile getiren Erginer, sahadaki kazanma duruşunu ortaya koyduklarından dolayı oyuncuları tebrik ettiğini ifade etti.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.