2018'DE İZMİR'DE TANIDIK BİR SKOR

27/01/2023
27
OCA
2023

Boluspor'un cumartesi günü karşılaşacağı Altınordu Boluspor maçı kırmızı beyazlı ekibin teknik patronu Sait Karafırtınalar için de farklı bir maç olacak. Tecrübeli teknik adam Boluspor ile İzmir ekibini daha önce deplasmanda 5-1 gibi farklı bir sonuçla mağlup etmişti.

Çalıştırdığı takımları ile Altınordu'ya karşı 13 kez rakip olan teknik direktör Sait Karafırtınalar bu maçların 5'ini kazanırken, 4 maçta mağlup oldu. Karafırtınalar İzmir ekibine karşı 4 maçta ise eşitliği bozamadı.

BOLUSPOR'UN BAŞINDA 3 ALTINORDU MAÇI

Sait hoca takımı Boluspor ile Altınordu'ya karşı 3 kez rakip oldu. Bu sezonun ilk yarısında 1-1 sona eren maçın dışında tecrübeli teknik adam Boluspor'u çalıştırdğı 2017-2018 ve 2018-209 sezonlarında Boluspor ile Altınordu'ya iki kez rakip oldu.

İZMİR'DE FARKLI KAZANMIŞTIK

Bolu'da ki maç yine beraberlikle sonuçlanırken, 'Sait hocalı Boluspor'  26 Şubat 2018'de deplasmanda Altınordu'yu 5-1 yenmeyi başarmıştı. O maçta ekibimizin gollerini, Umut Meraş, Mustafa Durak, İrfan Başaran ve Rydell Poepon (2) kaydetmişti. O kadroda Melih Okutan'ta yer almıştı.  

5-1'LİK SKORLAR BU ARA BİZE HİÇ YABANCI DEĞİL

Boluspor bu sezon iki deplasman maçında hem Altay'a, hem de Gençlerbirliği'ne 5-1'lik skorlarla yenilmişti. 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.