2. YARI ÖNCESİ SON DEĞERLENDİRMELER BELEK'TE YAPILDI

07/01/2024
07
OCA
2024

Trendyol 1. Ligde ikinci yarı hazırlık kampını tamamlayarak Adanaspor maçı hazırlıklarına başlayan Boluspor'u başkan Savaş Abak Belek'te ziyaret etti.

Ligin ikinci yarısına 4 yeni transferle başlayacak olan kırmızı beyazlılar Antalya Belek'te hazırlıklarını sürdürürken, ekibimizi kırmızı beyazlı ekibin başkanı Savaş Abak yalnız bırakmadı. Ara kamp sonrası 2. yarının ilk maçında Adanaspor'a konuk olacak olan kırmızı beyazlıları ziyaret eden Abak, teknik heyet ile bir araya geldi.  Takımın son durumu hakkında bilgiler alan başkan Savaş Abak'ın bir kaç gün daha takımla birlikte kalacağı ve daha sonra Bolu'ya döneceği öğrenildi.  

TRANSFER VE GİDECEK İSİMLER

Transfer konusununda olduğu masada başkan Abak ve teknik heyetin detaylı bir toplantı yaparak ara transfer dönemi bitmeden ekonomik bir transfer daha yapabilecekleri öğrenildi. Boluspor'da ayrıca ilk yarıda verim alınamayan ve devre arası hazırlık kampında bekleneni gösteremeyen oyuncular için bir rapor hazırlanacağı öğrenildi.   

1 yorum yapılmış

  • HakanAkman 11 Ocak 2024 • 17:54

    Net bir forvet (PRİJOVİÇ /POPEON Vb gibi) transferi mutlak lazım,ayrıca Landel 'in boşluğu doldurulmalı yoksa sıkıntılar yaşanır.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.