2. HAZIRLIK MAÇINDA GALİBİZ

26/07/2016
26
TEM
2016

PTT 1. ligde yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Boluspor ikinci hazırlık maçında Menemen Belediyespor'u 3-1 mağlup etmeyi başardı. Goller Andre Santos ve İsmail Yıldırım'dan (2) geldi.

Karaçayır 4 nolu sahada oynanan mücadeleye Boluspor Soner, Özgür, Necati, Diarra, Furkan, Yusuf, Özgür İleri, Andre Santos, Berat Tosun, Tunahan, Poepon on biri ile başladı. İlk yarıda rakibine üstünlüğünü kabul ettiremeyen Boluspor'da uyum sorunu göze çarptı. Yedek ağırlıklı ve genç bir kadro ile mücadele eden Boluspor'un devredeki tek golü tartışmalı penaltı pozisyonunda Andre Santos'tan geldi. Konuk ekip bu gole hemen cevap verirken takımlar soyunma odasına 1-1'lik eşitlikle gitti.

İkinci yarıda Boluspor'un teknik direktörü Fuat Çapa ve Menemen Belediyespor'un hocası Suat Kaya kadrolarındaki bir çok oyuncusuna şans verirken bu devrede Boluspor rakibine karşı üstünlüğünün ortaya koydu. İkinci yarıda biri Santos'un asisti ile İsmail Yıldırım'ın iki golü ile ekibimiz mücadeleyi 3-1 galip tamamladı. Karşılaşmayı çok sayıda futbolsever tribünden takip etti.

 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.