"1985'DEN BU YANA OLDUĞUMUZ GİBİ"

10/03/2023
10
MAR
2023

Bolu Amatör kümenin en renkli takımlarından GLS Grup Aladağspor hedefinden şaşmadı. Mavi beyazlıların teknik sorumlusu ve eski futbolcusu Fahrettin Yerlikaya "Babalarımızdan devraldığımız bu kulüp Bolu Amatör Kümenin her zaman en iddialı en renkli takımı olmuştur ve olacaktır" dedi.

Yıllarca formasını terlettiği Aladağspor'a antrenör olarak hizmet eden GLS Grup Aladağspor teknik sorumlusu Fahrettin Yerlikaya "Grup maçları sonunda oynanan Play-Out maçı ile Play-off'lara kaldık. Tarihinde iki lig şampiyonluğu bulunan Aladağspor Play-Off maçlarında da grubun en iddialı ekiplerinden biri olacaktır. Geçtiğimiz hafta  Geredespor'a istemediğimiz bir sonuçla mağlup olduk. Sakatlıkları ve oynatmadığımız oyuncular nedeniyle skora etki etti. Ama kalan maçlarda en iyi peformansı sergileyerek Bolu Amatör kümeye kattığımız rengi daha canlı tutmak istiyoruz. Grubumuzda önemli takımlar var. Hepsi ellerinden geldiğince mücadele gösteriyorlar. Bizde bu hafta oynayacağımız Bolu Belediyespor maçını kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz" dedi. 

Aladağspor'un yapısının çok sağlam temellere oturduğunu belirten GLS Grup Aladağspor teknik sorumlusu Fahrettin Yerlikaya bu kulüp bize büyüklerimizden kalan bir miras. Elimizden geldiğince bu kulübü ayakta tutmaya çalıştıklaırnı belirterek "Babalarımızdan devraldığımız bu kulüp Bolu Amatör Kümenin her zaman en iddialı en renkli takımı olmuştur ve olacaktır" dedi. 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.