1965'den destek verenlere tek tek teşekkür

06/02/2012
06
ŞUB
2012

1965 Boluspor taraftarlar derneği başkanı Zikrullah Büyüktopaç yazılı bir açıklama yaparak Akhisar Belediyespor karşılaşması organizasyonunda destek veren kuruluşlara teşekkür etti.

 

Zikrullah Büyüktopaç açıklamasında Boluspor kulübünün sezon başından beri vermiş olduğu imkanı değerlendirdiklerini ve öğrenciler içinde ayrıca kişi ve kurumlardan destek alındığını açıkladı.

 

Büyüktopaç açıklamasında "1965 Boluspor taraftarlar derneği ve Cadde 14 taraftar grubu olarak elimizden geldiğince deplasmanda takımımızı desteklemeye çalışmaktadır. Bu sezon Boluspor kulübü ile derneklerin yapmış olduğu çalışmada tüm organizasyonlar gidiş dönüş 25 TL olarak belirlenmiştir. Bizde bu imkandan bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de kullanacağız. Amacımız daha fazla taraftarın götürülmesi ve bunun içinde özellikle öğrenci kardeşlerimize destek olmak için dernek olarak bir dizi çalışma yapmaktayız. Yapmış olduğumuz Akhisar Belediyespor karşılaşması organizasyonunda tüm dernek ve taraftar gruplarının mensupları olarak yer aldık ve 90 dakika destek vermiş bulunuyoruz.

Akhisar Belediyespor karşılaşması organizasyonda da bizlerden desteklerini esirgemeyen  Acarsan Beton Yapı Marketi , Paktaş Beton Yapı Marketi ve Harfiyatçı Hüseyin Güden bey'e sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.
Sezon başından beri taraftarlarımız için sağlanan imkanlardan dolayı Boluspor kulübü yönetimine ve telefon ile sık sık arayarak bizlerle ilgilenen taraftar temsilcilerimiz Murat Gürol ve Ömer Konuk'a ayrıca teşekkür ederiz" denildi.
 
Altay Taraftarına Teşekkür

1965 Boluspor Taraftarlar Derneği Başkanı Zikrullah Büyüktopaç açıklamasında ayrıca Altay taraftarlarının desteğinden dolayı teşekkür etti.


Büyüktopaç açıklamasında " Yıllardır bazı kesimlere bir şeyler anlatmaya çalışıyoruz. Belki de anlatmak istediğimizi en iyi anlayan takımda Altay cephesi. Hafta sonu Akhisar Belediyespor karşılaşmasında bizi desteklemek için özel araçları ile gelen Altay taraftarlarını görünce tüm Boluspor taraftarları olarak duygulandığımızı belirtiriz. Altay sözde değil gerçekte ne kadar büyük olduğunu gösterdi. Bizler ile Altay taraftarı arasına büyük bir bağ var. Bu destekleri hiç unutulmayacak. Başta İzmir'den Akhisar'a gelen taraftar arkadaşlarımız olmak üzere tüm Altay taraftarlarına dostane yaklaşımları ve desteklerinden dolayı sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. Adınla Yaşa Büyük Altay"

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.