150 MİLYONLUK OLAN SAVAŞ BAŞKANDAN ÖZCAN'A FORMALI ZİYARET..

30/04/2024
30
NİS
2024

Boluspor'da ki ikinci sezonunda play-of kapısına kadar dayanan başkan Savaş Abak ve yönetimi yeniden seçimi kazanarak Bolu Belediye Başkanı olan Tanju Özcan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Yaklaşık 2 sezondur Boluspor yönetiminde yer alan Savaş Abak ve ekibine destek veremediği için her fırsatta üzüntüsünü dile getiren başkan Tanju Özcan, 31 Mart'ta yapılan yerel seçimlerde büyük bir farkla yeniden Bolu Belediye Başkanlık koltuğuna oturmuştu. Seçimden sonra pek fazla hayırlı olsun ziyareti almayan başkan Özcan, bugün Boluspor'u misafir etti. Play-of hedefine çok önemli iki maç kala varlarını yoklarını ortaya koyan Boluspor Başkanı Savaş Abak ve yönetim kurulu, Tanju başkana hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak Boluspor forması hediye ettiler.

İKİ ÖNEMLİ MAÇ İÇİN MÜJDE VAR MI? 

Mevcut yönetimin göreve gelmesinde büyük pay sahibi olan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Savaş Abak ve ekibine destek veremediği için her fırsatta üzüntüsünü dile getirsede, ekibimizin önündeki iki önemli ve hayati maç için bu toplantıda müjde verip vermediği henüz kulislere düşmedi. Kulüpten yapılan açıklamada "Başkanımız Savaş Abak ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulunarak, Boluspor forması hediye ettiler" ifadelerine yer verilirken, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ziyaret ile ilgili henüz bir açıklama yapmadı. 

2 yorum yapılmış

  • Yuksel14 30 Nisan 2024 • 18:35

    Yüksel Özdemir aynen mantıklı ziyaret BOLU nun takımı bolu belediyesinden de sorumlu..bu ziyarette karşı en azından pirimleri karşılasa yeter...düşmekten desteğiyle kurtardı.desteğiylede belki süper lige çıkarır...okadar aşırı zengin .ve organize sanayide fabrikalar var..en azından 10 bin 20 bin atsalar etkilemez..sadece ployfta da destek verseler yeter....bu zamanında çıkar için başkan olanlar çarıkcı ve ufakta olsa desteğini esirgemeyen semerci desteği artırm

  • bolusporlu 5 Mayıs 2024 • 13:45

    boluspor yönetiminin belediye başkanını hayırlI olsun ziyareti haberinin arasına başkana hayırlı olsun güle olmuyor yazaca kadar kin neden

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.