15 GÜNDE TAM 4 ZORLU MAÇ

19/10/2016
19
EKİ
2016

TFF 1. ligde haftalar ilerledikçe zorlu maçlarda başlıyor. Kırmızı beyazlı ekibimiz Giresunspor maçı ile başlayacak 15 günlük serüvende tam 4 önemli maça çıkacak.

Ligde 7 haftayı geride bırakan Boluspor 22 Ekim 06 Kasım tarihleri arasında tam 4 önemli maç oynayacak. İlk olarak Cumartesi akşamı Giresunspor ile deplasmanda karşılaşacak olan kırmızı beyazlılar hafta içi mesaisinde sahasında Elaziz Beleidyespor'u konuk edecek ve kupara tur arayacak. Bu karşılaşmadan sonra tekrar lige dönecek olan kırmızı beyazlıları ligde yine çok önemli iki sınav bekliyor. 29 Ekim'de ligin güçlü ekibi ve şampiyonluk adaylarından Büyük Şehir Gaziantepspor'u ağırlayacak olan Boluspor, ardından ligin bir diğer şampiyonluk adayı Göztepe ile Kasım'ın ilk haftasında deplasmanda karşılaşacak.  

 

22.10.2016

TP1L

Giresunspor

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
    Köroğlu Mah. Berrak Sok. No:3   Tel: 0 533 262 91 29   Faks: İz Akademi Özel Eğitim ve Sağlık Hizmetleri Turizm Nakliye Gıda Yayıncılık Eğlence Hizmetleri Tic. San. Ltd. Şti.
    © 2019 Tüm Hakkı Spor14.com adresine aittir. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.
    spor14.com Bolu Spor14 Gazetesi bilişim, medya uygulamasıdır. Kaynak göstermek koşulu ile içerik, resim ve medyanın kullanımı mümkündür.