14. RANDEVUDA KARŞILAŞACAKLAR

21/11/2023
21
KAS
2023

Trendyol 1. Ligde cumartesi günü karşılaşacak olan Ümraniyespor ve Boluspor tarihlerinde 14. randevuda bir kez daha karşı karşıya gelecekler. İki takımın rekabeti 2015 yılında Boluspor'un kupada 4-1 kazandığı maçla başlamıştı.

Biri Türkiye kupası, 12'si 1. ligde olmak üzere daha önce 13 kez karşı karşıya gelen Ümraniyespor  Boluspor rekabetinde iki takımda 5'er kez bir birlerine üstünlük kurmayı başardılar. 3 mücadele de ise eşitlik bozulmadı.   

İstanbul ekibinin ev sahibi olduğu maçlarda ise 2 karşılaşmayı ev sahibi Ümraniyespor, 2 mücadeleyide Boluspor kazanırken, 2 maçta ise eşitlik bozulmadı.  

İŞTE ARALARINDAKİ REKABET: 

3 yorum yapılmış

  • Tataftar 21 Kasım 2023 • 21:56

    kim üstünse üstün bırakalım yeterki biz ümraniye maçını kazanarak yolumuza devam etmeliyiz her takım birbirini yenecek güçte ler onun için ümraniye maçını iyi hazırlanırsak üç puanı alıp içeriye bir adım atmış oluruz

  • bbolu14 22 Kasım 2023 • 17:01

    Adel, Oko,Furkan karakterleri niyetleri iyi olabilir fakat gol atmamaya tovbekarlar. İnşallah ben yazdıklarımdan utanırım topu kale içine atarlar. En güzeli isin ehli bir hocaya golculerimize kurşun döktürmek. Kale defans iyi golcü yok ortada hiç mi Türkiye liglerinde bal ligi dahil bir golcü yok mu? illaki yabancı mı olması lazım. Altyapıdak forveti koysak bit gol dahi atardi. Takım oturmaya başladı mücadele var fakat gol olmazsa bi önemi yok. İnşallah yönetim devre

  • Cadde14 23 Kasım 2023 • 16:52

    Haydi yarenler bu maçı alalım köröglu torunları

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.