13 SANİYEDE 432 BİLETİ BİTİRDİLER

01/03/2018
01
MAR
2018

Pazar günü Bolu Atatürk stadyumunda oynanacak olan Boluspor Ankaragücü maçı öncesi satışa çıkan deplasman tribün biletleri 13 saniyede tükendi.

Ankaragücü taraftarının kendilerine ayrılan bölümü tamamen doldurmak için Boluspor tarafından verilen 450 kontenjan için biletler satışa çıkar çıkmaz tükendi. 15 TL'den satışa sunulan biletlerin bu kadar sürede tükenmesi sonrası maça gelmek isteyen bir çok Ankaragücü'lü taraftarı hayal kırıklığına uğrattı.

Zorlu maç öncesi Boluspor taraftarının da karşılaşma için hazırlık yaptığı önceki maçlara oranla tribünlerde hatırı sayılır bir taraftar grubuna maçın oynanması bekleniyor. 

EK TALEBİNİ BOLUSPOR KABUL ETMEDİ

Ankaragücü cephesindne ek bilet talebi ise Boluspor yönetimi tarafından reddedildi. Ankaragücü yönetimi yaptığı açıklamada "Spor Toto 1.Lig’de 25. haftada deplasmanda karşılaşacağımız Boluspor maçında tarafımıza ayrılan 432 bilet, satışa sunulduğu dakika tükenmiştir. Tarafımızdan Boluspor kulübüne ek kontenjan talebinde bulunulmuş ancak ev sahibi kulüp bu talebi reddetmiştir.Satışa sunulan 432 biletin tükenmesinde kulübümüzün hiç bir ilgi ve alakası yoktur. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" ifadelerine yer verildi.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.