10 KİŞİ KALAN BOLUSPOR GİRESUN'DAN PUAN ÇIKARTAMADI

09/03/2019
09
MAR
2019

Spor Toto 1. Ligin 25. haftasında Boluspor deplasmanda Giresunspor'a 3-1 mağlup oldu. Mücadelenin 5. dakikasında İshak'ın topa elle müdahalesi sonrası direk kırmızı kart görmesi nedeniyle sahada 85 dakika 10 kişi oynayan ekibimizin tek sayısı Özgürcan'dan geldi.  

Boluspor sahaya Gökhan, Hayrullah, Dimov, Ümit, Ufuk, Burak, İshak, Mustafa, Sebaihi, Akabueze, Batuhan onbiri ile çıktı.

Ev sahibi ekibin baskısı ile başlayan maçın 6. Dakikasında Muhammet Reis’in kullandığı serbest vuruşunda kaleye giden topu elle dışarı gönderen İshak kırmızı kart gördü. Ev sahibi ekipte Dauda’nın kullandığı penaltı atışımda tecrübeli file bekçisi Gökhan gole izin vermedi.

Mücadelenin 29’uncu dakikasında Muhammet Reis bu kez serbest vuruştan takımını 1-0 öne geçirdi ve ilk yarı bu skorla sona erdi. Sahada 5’inci dakikadan bu yana eksik kalan ekibimiz bu devrede fazla varlık gösteremedi.

İkinci yarının 55’inci dakikasında Giresunspor yine Muhammet Reis’in golü ile aradaki farkı ikiye çıkarttı. Maçın 63’üncü dakikasında Billal Sebahi’nin yerine Vukan Vukadinovic, Batuhan Altıntaş’ın yerine Özgür Can oyuna dahil olan isimlerdi.

Mücadelenin 76’ıncı dakikasında Özgür Can aradaki farkı bire indirse de beraberlik aradığımız dakikalarda kalemizde gördüğümüz penaltı golü maçın skorunu belirledi.

Bu sonuçla Boluspor 35 puanda kalırken, Giresunspor 26 puana ulaştı. Kırmızı beyazlı ekibimiz önümüzdeki hafta sahasında Balıkesirspor’u konuk edecek.   

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.