1. AMATÖRDE PLAY-OF'UN YENİ EKİPLERİ BELLİ OLDU

29/01/2023
29
OCA
2023

Akay Kardeşler 1. Amatör Küme de grup maçları sona ererken 4 takım Play-Of'u garantilemişti. Play-of'un son iki ekibi pazar günü oynanan Play-Out maçların ardından belli oldu.

Karaçayır futbol sahalarında oynanan iki mücadelenin ardından Kıbrıscıkspor ve GLS grup Aladağspor rakiplerini eleyerek Play-Of'a isimlerini yazdıran diğer ekipler oldular. Kıbrıscıkspor ile Sebenspor'un karşılaştığı ve normal süresi 1-1 sona eren maçta ekipler uzatma bölümlerinde de birbirlerine üstünlük kuramayınca karşılaşmanı skorunu penaltı atışları belirledi. İki komşu ilçenin mücadelesinde penlatılarda rakibine 7-6'lık üstünlük sağlayan Kıbrıscıkspor rakibini eleyerek adını Play-Of'a yazdırdı.

ALADAĞSPOR TARAFTARI İLE 

Amatör kümenin en renkli takımı GLS Grup Aladağspor ise müthiş taraftar desteği ile çıktığı maçta V Orman Taşkestispor'u 4-1 mağlup etti. 90 dakikası 1-1 sona eren maçta mavi beyazlılar taraftarınında desteği ile uzatmalarda arka arkaya bulduğu goller ile mücadeleyi farklı kazanarak adını Play-Of'a yazan son takım oldu.  

     

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.