VE KARAFIRTINALAR'IN 1. LİG KARNESİ

27/10/2017
27
EKİ
2017

Bolusporla sözleşme imzalayan teknik direktör Sait Karafırtınalar yarından (Cumartesi) itibaren takımla birlikte çalışmalarına başlayacak. Yeni teknik adam Karafırtınalar'ın işte 1. lig karnesi; 

BU SEZON MANİSA'DA BEKLENENİ VEREMEDİ.

Teknik direktör Sait Karafırtınalar lige Manisaspor ile başladı. Dönem dönem önceki sezonlarda kırmızı beyazlı takımla da adı geçen Karafırtınalar, Ege temsilcisi ile ilk 7 haftada görev yaptı. Bu 7 maçta 2 galibiyet 5 mağlubiyet alan Karafırtınalar ile Manisaspor 10 gol atıp kalesinde 13 gol gördü. Eskişehirspor mağlubiyeti ile Karafırtınalar'ın ManisaspRizespor'a karşı or'un defteri kapanmış oldu. 

1. LİGDE 144 MAÇ: 47 GALİBİYET, 39 BERABERLİK VE  58 MAĞLUBİYET

Antrenörlük kariyerinde en  çok 1. ligde görev yapan tecrübeli teknik adam 144 karşılaşmada görev aldı. Karşıyaka    ile 18, Bucaspor ile 97 Kayseri Erciyesspor ile 10 maçta görev yapan Karafırtınalar Manisaspor başında 36 maça çıktı. Toplam 144  kez 1. lig maçına bu takımlarla çıkan Karafırtınalar  takımları ile 47 galibiyet alırken, 39 maçtan beraberlik çıkardı. 58 kez ise rakiplerine boyun eğdi. Karafırtınalar 1. ligde 1,25 puan ortalaması yakalayabildi.

EN ÇOK BOLUSPOR'A KARŞI GÖREV ALDI

Boluspor'un yeni teknik direktörü Sait Karafırtınalar teknik adamlık döneminde en çok Boluspor ve Denizlispor'a karşı mücadele verdi. Karafırtınalar 9 kez Boluspor'a karşı puan mücadelesi verirken, bu maçların 3'ünü kazandı, 3'ünü kaybetti ve 3 maçta ise taraftarlar yenişemedi.

RİZESPOR'A KARŞI ŞANSI TUTMUYOR

Boluspor'un bu hafta deplasmanda karşılaşacağı Rizespor'a karşı Karafırtınalar'ın şansı pek tutmuyor. 5 maçta Karadeniz temsilcisine karşı takımları ile görev yapan Karafırtınalar bu maçlardan sadece 1'ini kazanabildi. 1 maç berabere biterken, 3 maçta Çaykur Rizespor galip gelen taraf oldu.  

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.