SON İKİ HAFTA KİM KİMİNLE OYNAYACAK?

28/04/2024
28
NİS
2024

Trendyol 1. ligde play-of yarışı büyük hız kazanırken Boluspor 3 puan farkla 7. sıraya yerleşti ve potanın içine girdi. Peki Boluspor ile bilrikte rakipleri Gençlerbirliği ve Bandırmaspor'un kalan maçları nasıl?

Lİgde play-of için büyük avantaj elde eden Boluspor haftaya deplasmanda Manisa FK ile karşılaşacak evinde Çorum FK maçı ile ligi noktalayacak. Manisa FK lige tutunmaya çalışırken, Çorum ekibi 3'üncülük mücadelesi veriyor. 

BANDIRMASPOR

Yarıştaki diğer takım Bandırmaspor Keçiörengücü ile evinde, Adanaspor ile deplasmanda ligin son maçına çıkacak. Ankara ekibi Keçörengücü ligin en rahat takımı. Adanaspor ise ligde kalma mücadelesi veriyor.

GENÇLERBİRLİĞİ

Bu yarıştaki Ankara ekibi Gençlerbirliği ise evinde haftalar önce küme düşen Giresunspor ile haftaya kaşrılaşacak. Kırmızı siyahlılar son haftada ise ligde kalma mücadelesi veren Tuzaspor ile deplasmanda karşılaşacak.    

 

 

3 yorum yapılmış

  • Erol 28 Nisan 2024 • 19:44

    Kim kim le oynarsa oynasin 4 puan yeter boluya insalla play oflara kalir

  • Kockoroglu 28 Nisan 2024 • 22:10

    Eyüp göztepe BOLUSPOR umuz süper lige insallah ikili averajda bodrumada üstünüz

  • Kockoroglu 30 Nisan 2024 • 10:23

    Bu playy off a bu heyecana ihtiyacımız var inönüdeki eskişehirle oynadığımız final geliyo aklıma 17000 bolu 17000 eskişehir seyircisi vardı stadta inanılmaz bi atmosferdi futbolcu kardeşlerim yüzdük kuyruğuna geldik işi nolur sıkı tutalım bu heyecanı tekrardan hep beraber yaşayayalım inşallah Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.