URFA'DA PUAN VERMEDİ. Ş.URFA: 2 BOLUSPOR: 1

03/01/2015
03
OCA
2015

PTT 1. ligin ilk yarısının son maçında Boluspor deplasmanda Şanlıurfaspor'a 2-1 mağlup oldu. 5 as oyuncusundan yoksun Urfaspor karşısında öne geçmesine rağmen bu üstünlüğünün koruyamayan Boluspor son 4 maçından sadece 1 puan alarak ligin dibine doğru demir atmaya başladı.

Ligde deplasman başarıları ile tutunmayı başaran Boluspor, son haftalardaki kötü performansına Şanlıurfaspor maçını da ekledi. 12. haftada Adanaspor galibiyetinden sonra adeta düşüse geçen Boluspor Şanlıurfaspor maçında istediği puan yada puanları alamadı. Maçın 15. dakikasında eski Bolusporlu Hakan Arslan'ın kendi kalesine attığı golle öne geçen ekibimiz Abdülkadir'in golüne engel olamadı ve ilk yarı bu skorla sona erdi.

İkinci yarıda iki takımda istekli olmasına karşın maçta takımını öne geçiren gol Serdar'dan geldi.  Bu golde savunma oyuncumuz Deniz'in topa ters dokunuşu kalemizde  golü görmemize neden oldu. Özellikle maçın son bölümlerinde daha baskılı bir oyun ortaya koyan Boluspor yakaladığı pozisyonları gole çeviremeyince karşılaşma Şanlıurfaspor'un 2-1 üstünlüğü ile sona erdi. Bu sonuçla Boluspor 17 puanla düşme hattının hemen üstünde yer aldı.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.