TEKNİK HEYETTE DEĞİŞİM..

20/06/2017
20
HAZ
2017

Boluspor sezonun bitmesiyle birlikte altyapıda tasarruf adı altında antrenörlerde görev değişikliğine gitti. Abdullah Gerz görevden ayrılırken, Selahattin Konrat, İrfan Ulusan, Sinan Benli ve Cengizhan Aktaş gönderilirken, bazı kategorilerin hocaları değişti.

Alınan bilgiye göre altyapı da 5 antrenörün görevine son verildi. Daha evvel görevden ayrıldığını açıklayan Kaleci Antrenörü Abdullah Gerz’in yanı sıra, 4 antrenörün de görevlerine son verildi. Görevlerine son verilen Teknik Direktör Selahattin Konrat, Antrenörler Cengizhan Aktaş, İrfan Ulusan ve Sinan Benli oldu. Yapılan değişimden sonra bir ay içinde yönetime yakın 2 antrenörün göreve başlayacağı iddia edildi. Bilindiği üzerine, geçtiğimiz sezon devre arasında Fatih Ateş ve Yılmaz Özen yeniden alt yapıya getirilmiş, Özen’e U19 takımı, Ateş’e de U21 takımı verilmişti. Fatih Ateş yeniden U21 takımının başında görev yapacak. U19 takımının başına getirilen Yılmaz Özen ise ligi 2.sırada bitirmişti. Bu yıl kendi oyuncularıyla U21 takımına çıkması beklenen Özen’in, U16 yaş gurubunda devam edeceği belirtildi. 

ALT YAPIDA SON DURUM

Yeniden yapılanan alt yapı şu şekilde, alt yapı Koordinatörü Çetiner Erdoğan oldu. Futbol okulu Mesut Baytekin ve Ömer Yavuz’dan sorulurken 2 stajyer antrenör de görev alacak. U14 takımını Bora Şekerci, U15 takımını İlker Yılmaz, U16 takımını Yılmaz Özen, U17 takımını Serdar Türk ve Mustafa Esmer, U19 takımını Galip Karslıoğlu ve Adem Güçlü, U21 takımını ise Fatih Ateş ve Bahadır Kıyak çalıştıracak.

Olay Gündem Gazetesi

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.