Protestolar Orhan'ı yıldırdı

04/03/2012
04
MAR
2012

Boluspor’un tecrübeli futbolcusu Orhan Ak’ın, karşılaşmanın henüz başında kendi kalesine attığı gol, kırmızı beyazlıların mağlup olmasında önemli bir etken oldu. 

Bank Asya 1. Lig’de lider Elazığspor ile deplasmanda karşılaşan Boluspor, rakibine 2-0 mağlup olurken, kırmızı beyazlılarda Orhan Ak'ın kendi kalesine attığı gol ise gelecek mağlubiyetin habercisiydi. 

Karşılaşmanın 12. dakikasında maçın ilk köşe vuruşunu Elazığspor kullanırken, ön direğe yapılan ortada topu karşılayan tecrübeli futbolcu Orhan Ak’ın ters vuruşu kendi fileleriyle buluşurken, kırmızı beyazlılar karşılaşmada 1-0 geriye düştü.  

Gakkoş, ıslıkladı 

Karşılaşma boyunca sık pas hataları yapan tecrübeli futbolcu, karşılaşmanın 58. dakikasında Arif’le topsuz alanda girdiği mücadele sonunda, hakem Özgür Yankaya tarafından sarı kart ile cezalandırıldı. Bu dakikadan sonra, bordo beyazlı ekibin taraftarları, Orhan Ak’ı topla buluştuğu her an da ıslıklayarak protesto etti. Protestolar ile iyice oyundan düşen Orhan maçın kalan bölümlerinde oynadığı oyunla televizyon başındaki binlerce taraftarı adeta çileden çıkarttı.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.