POEPON 3 BÜYÜKLERDE OYNAMAK İSTİYOR

16/05/2017
16
MAY
2017

Boluspor'un golcüsü Rydell Poepon, Galatasaray, Fenerbahçe ya da Beşiktaş'ta oynamak istediğini söylerken, Türk taraftarların çok çılgın olduğunu da ifade etti.  

Boluspor'un golcüsü Rydell Poepon'dan Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe sözleri! TFF 1. Lig'de zirve mücadelesi veren Boluspor'da forma giyen golcü oyuncu Rydell Poepon Hollanda basınına verdiği röportajında ilginç ifadeler kullandı.

Bu sezon TFF 1. Lig'de Boluspor formasıyla 16 gole imza atan Rydell Poepon, kariyeri hakkında da konuşurken üç büyüklerde oynamak istediğini söyledi.

Türkiye'de taraftarların futbola ve futbolculara çok büyük ilgi gösterdiğini söyleyen Poepon, Wesley Sneijder ve Van Persie gibi isimlerin İstanbul'da işinin zor olduğunu ''Sokağa çıktığınızda herkes sizinle fotoğraf çektirmek istiyor. Türkler futbol konusunda çok çılgın. Bolu'da da böyle. Amsterdam'da da insanlar beni tanıyorlardı ama yanımdan sakince geçip gidiyorlardı. Burada hemen yanınıza gelip ilgi gösteriyorlar, imza alıp fotoğraf çektiriyorlar. Sneijder ve Van Persie gibi isimlerin bu ilgiyle İstanbul'da nasıl başa çıktıklarını çok merak ediyorum. Bir yere gidemiyorlardır'' sözleriyle dile getirdi.

Türkiye'de yapılanmanın yeni olduğunu söyleyen 29 yaşındaki golcü oyuncu üç büyüklerin çok daha güçlü olduğunu dile getirdi ve ''Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş çok farklı. Bazı planlamalar, yatırımlar da yapılıyor. Ama üst lig ile biraz fark var burada. Seyirci sayısı çok az. Biletler çok pahalı değil, 10 TL, sadece 3 euro. Kız arkadaşım geldiğinde ona da söyledim. Tribünlerde kadın seyirci neredeyse hiç yok. Kentte dolaşırken de çok kadın görmüyorsunuz. Evlerindeler...'' dedi.

''ÜÇ BÜYÜKLERDE OYNAMAK İSTERDİM...''

Galatasaray'a devre arası transfer döneminde gelen Garry Rodrigues gibi kendisinin de henüz patlama yapamadığının sorulması üzerine Rydell Poepon ''Evet, Garry'i ADO Den Haag'dan tanıyorum. Daha sonra yollarımız ayrıldı. Bence onun hikayesi ilham alınacak türden. Ben de henüz 30 yaşımda değilim. Eğer Galatasaray, Beşiktaş ya da Fenerbahçe'de oynama fırsa

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
    Köroğlu Mah. Berrak Sok. No:3   Tel: 0 533 262 91 29   Faks: İz Akademi Özel Eğitim ve Sağlık Hizmetleri Turizm Nakliye Gıda Yayıncılık Eğlence Hizmetleri Tic. San. Ltd. Şti.
    © 2019 Tüm Hakkı Spor14.com adresine aittir. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.
    spor14.com Bolu Spor14 Gazetesi bilişim, medya uygulamasıdır. Kaynak göstermek koşulu ile içerik, resim ve medyanın kullanımı mümkündür.