Paşa’nın golü yıktı!..

11/03/2012
11
MAR
2012

Boluspor’un, Kasımpaşa’ya 1-0 mağlup olduğu karşılaşmada kırmızı-beyazlı taraftarlar takımlarını Kasımpaşa'nın attığı gole kadar hiç susmadan desteklediler. Özellikle konuk ekibin golü gelinceye kadar olan bölümde sahada 12. adam gibi yer alan taraftarımız maç sonunda yine stattan boynu bükük ayrıldı. 

 

Son 5 haftadır galibiyet sevincini unutan kırmızı-beyazlı taraftarlar, Kasımpaşa maçında takımlarını yalnız bırakmadılar. Karşılaşmayı TRT vermediği halde maraton, kale arkası ve kapalı tribününde boşluklar göze çarpmasına rağmen kırmızı-beyazlı taraftalar takımlarından desteklerini esirmediler. 

 

 

Kasımpaşa'nın golü yıktı

 

Konuk ekibin 65'inci dakikada bulduğu golden sonra gardı düşen taraftarımız sessizliğe bürünürken, maç sonunda iyi ve mücadele dolu bir futbol ortaya koyan takımı tribünlere çağırmadı. 

   

 

Yerlerini doldurdular

 

Ligdeki konumuyla şampiyonluk yolunda emin adımlarla yoluna devam eden Kasımpaşa taraftarları kendilerine ayrılan bölümü doldurdular. Onlarda takımlarına 90 dakika destek olurlarken, ilk devrenin bitmesiyle birlikte maraton tribününde bulunan kırmızı-beyazlı taraftarlara sataştılar. Karşılaşma sonrası Kasımpaşa oyuncuları sevinçlerini taraftarıyla paylaştılar.  

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.