Moralli Boluspor, Buca hazırlıklarına başladı

27/03/2012
27
MAR
2012

Ligde ve kupada aldığı galibiyetlerle camiayı ayağa kaldıran Boluspor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı zorlu Bucaspor maçı hazırlıklarına start verdi. Günü tek idmanla tamamlayan kırmızı-beyazlılar yenileme çalışması yaptı.
 

Ligde aldığı Erciyespor ve Tki Tavşanlı galibiyetleriyle ilk altı içinde yer alan Boluspor, hafta sonu oynayacağı Bucaspor maçı hazırlıklarına Salı günü yaptığı çalışmayla başladı. 1 günlük aranın ardından çalışmalara başlayan kırmızı-beyazlılarda cezalı oyuncu bulunmazken, Fatih Gül, Gençer ve Emre Torama’nın sakatlıkları devam ediyor.
Antrenman öncesi kırmızı-beyazlı oyuncularla kısa bir toplantı yapan teknik direktör Bahri Kaya “Tki Tavşanlı galibiyeti için teşekkür ederim. Performansınızdan çok memnunum ama biraz daha eksiklerimiz var. İnşallah onları da en kısa sürede tamamlayıp yolumuza devam edeceğiz. Tavşanlı maçı geride kaldı, önümüzde zorlu bir maç daha var. Sizlerden sadece o maça konsantre olmanızı istiyorum” dediği öğrenildi.
Antrenmana düz koşuyla başlayan kırmızı-beyazlılar, açma germe hareketlerinden sonra 5’e 2’i oynadı ve daha sonra yenileme çalışması yapan kırmızı-beyazlılar antrenmanı soğuma hareketleriyle sonlandırdı.
 
Ferhat’ın ayağında nasır çıktı!
 
Boluspor’un yıldız oyuncu Ferhat Kiraz antrenmana katılmazken istirahat etti. Tavşanlı Linyitspor maçında tırnağına darbe alan ve sağ ayağı başparmağında nasır çıkan Ferhat Kiraz’ın zorlu Bucaspor maçına yetiştirmesi için teknik direktör Bahri Kaya’nın kulüp masörlerine talimat verdiği öğrenildi. 
Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.