Mağlubiyeti yediremediler

11/03/2012
11
MAR
2012

Boluspor'un golcü futbolcusu Ferhat Kiraz, Kasımpaşa maçının ardından soyunma odasında hüngür hüngür ağladı. Topun bir türlü kaleye girmemesinin siniriyle gözyaşlarına boğulan tecrübeli oyuncuyu yöneticiler teselli etti.
 

Haftalardır gol atamayan Boluspor'un golcüsü Ferhat Kiraz Kasımpaşa maçında da iyi futbol oynanmasına rağmen topun bir türlü kaleye girmemesinden dolayı gözyaşlarına boğuldu. Maç içinde birçok pozisyon bulan ve bu atakların çizgiden çevrilmesinden sonra mağlubiyeti hazmedemeyen Ferhat, soyunma odasında hüngür hüngür ağladı. Bu sırada soyunma odasına giren Bolusporlu yöneticiler, Ferhat'ın yanına giderek teselli ettiler.

Kaptanda göz yaşlarına hakim olamadı

Öte yandan takımın istediği sonuçları alamamasına karşın en iyi sezonlarından birini geçiren kaleci Atacan'da maç sonu gözyaşlarına hakim olamadı. Maçın bitiş düdüğü ile birlikte soyunma odasına koşarak giden Atacan'ın da ağladığı mağlubiyete çok üzüldüğü öğrenildi.

Öte yandan soyunma odasında adeta ölüm sessizliği yaşanırken, futbolcuların başkan Çarıkcı'nın ziyaretinden sonra kalan 9 maç için sahada en iyi savaşı verecekleri için birbirlerine söz verdikleri öğrenildi.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.