MAÇ SONU İLK AÇIKLAMALARI "BOLUSPOR" OLDU

03/04/2024
03
NİS
2024

Boluspor alt yapısından yetişerek ekibimizin Türk futboluna armağanı Sinan Kaloğlu, yetiştiği takıma rakip olarak geldiği Bolu'da maç sonu açıklamaları ile gönülleri fethetti. Kaloğlu kendine çok şey katan Boluspor camiasına tek tek teşekkür etti.

Yıllarca Türk futbolunda önemli izler bırakan süper lig ve milli takım formaları giyen Boluspor patentlli Sinan Kaloğlu futbolun bıraktıktan sonra teknik adamlığa soyundu. Bir çok takımda başarı ile görev yapan Kaloğlu takımı Gençlerbirliği ile 28. Haftada Boluspor’a konuk oldu. Kritik maçta eski takımını yenerek play-of yolunda önemli bir avantaj elde eden Kaloğlu, alınan galibiyet sonrası yaptığı açıklamada sözlerine Boluspor ile başladı.

 Yetiştiği Boluspor camiasında emeği geçen isimleri tek tek sayan, Boluspor'un kendinde çok emeği olduğunu belirten Kaloğlu “Boluspor'un benim için değeri, paha biçilemez açıkçası. Çünkü en alt yaş grubu, minik takımından gelip de A Milli Takım'a kadar uzanmak kolay bir süreç değildi. Bu imkanların hepsini bana Boluspor Kulübü sağlamış oldu. O yüzden bende emeği geçen tüm hocalarıma özellikle de Şener Hocama rahmetli Çetin Erdoğan Hocama, Muharrem Hocama tüm ben de emeği geçen hocalarıma gerçekten sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Çünkü benim için çok özel bir andı ve buraya teknik direktör olarak geldim. Bu statta ilk antrenmanımı hatırlıyorum. Gerçekten çok güzeldi. O yüzden Boluspor'un yeri benim için çok daha farklı bir yerde. İnşallah hem Boluspor hem de biz Süper Lig'e çıkan iki takım oluruz diye düşünüyorum" dedi. 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.