MAÇ SONU BU İSTATİSTİK ÇOK DÜŞÜNDÜRECEK...

03/01/2015
03
OCA
2015

Kırmızı beyazlılar PTT 1. Lig'de ilk devrenin son maçında deplasmanda Şanlıurfaspor'a 2-1 mağlup oldu. Karşılaşmada 3 gol atılırken bu gollerin hepsi rakip takımdan geldi.

Karşılaşmanın büyük bölümünde rakibiyle başa baş bir ortaya koyan Boluspor, Urfa kalecisi Bora'yı bir türlü geçmeyi başaramadı. Boluspor'un golü kırmızı beyazlıların eski futbolcusu Hakan Arslan'dan gelirken, rakip Ş.Urfaspor'un golleri Abdülkadir ve Serdar'dan geldi.

Şut Çok Gol Yok...

90 dakika sonunda evine puansız dönen Boluspor'da maç sonundaki istatistik teknik heyeti bir hayli düşündüreceğe benziyor. Kırmızı beyazlılar 90 dakika boyunca rakip kaleye 13 şut çekerken bunların 6 tanesi kaleyi buldu. Kaleyi bulan bu şutlarda bir türlü Bora'yı geçemeyen kırmızı beyazlılar meşin yuvarlağı Ş.Urfa filelerine göndermeyi başaramadı.

Urfa'dan 3 şut 2 Gol!!!

Şanlıurfaspor ise bu karşılaşmada kırmızı beyazlı kaleye 12 şut çekerken bunlardan sadece 3 tanesi kaleyi buldu. Kaleyi bulan şutlardan 2 tanesine engel olamayan kaleci Özkan, bu karşılaşmada sadece 1 kurtarış yapabildi.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.