Maç sonu açıklamalar

04/03/2012
04
MAR
2012

Bank Asya 1. Lig'in 24. haftasında Elazığspor kendi sahasında Boluspor'u 2-0 mağlup ederek liderliğini sürdürdü.


Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Elazığspor Teknik drektörü Hüsnü Özkara, kendi sahalarında oynadıkları maçları kazanmaları gerektiğini vurgulayarak, "Hedefimiz belli. Kendi sahamızda oynayacağımız maçları kazanmak istiyoruz. Karşılaşmada Rüzgarın olumsuzluğu iki takımada etkiledi ama ilk devre rüzgarı arkamıza alarak başladık ve iki tane gol bulduk. Rakibe pozisyon vermeden ilk yarıyı bitirdik. İkinci yarı rakibe top vermeden kısa toplarla ayağa oynayarak güzel oyunu sahaya yansıtıp
galip geldik" dedi.


Elazığsporlu oyuncu Alaattin Tosun, Konyaspor'un kazanıp Kasımpaşa'nın puan kayıp etmesinin kendileri için avantaj olduğunu belirterek, "Kimin ne yapacağı belli değil. Bolu iyi bir takım bugün iyi mücadele etti. İyi mücadele etik. 10 hafta kaldı. Her maça final gibi bakıyoruz. Dışardan ne gelirse kar içerde kazanmamız lazım. İnşallah Süper Lig'e çıkacağız" diye konuştu.


Elazığsporlu futbolcu Erdal Sezek ise, kötü hava koşulların kendilerini etkilediğini söyleyerek, "İçerde daha iyi oynayan daha çok pas yapan takımız. Bütün olumsuz şartla rağmen çıkıp en iyi şekilde oynamaya çalışıyoruz. Boluspor eksiklerle gelmesine rağmen iyi bir takım. Yeni hocaya galibiyet armağan etmek istiyorlardı. Şartlar aslında eşitti. İlk yarıda bulduğumuz gollerle skora gittik" şeklinde konuştu.


Boluspor Teknik drektörü Bahri Kaya, Elazığspor'un saha ve seyirci avantajını iyi kullanıp kazandığını ifade ederek, "Rakip istekli ve arzuluydu. Elazığ bizden çok istedi. Daha ilk yarıda adeta işi bitirdi. Biz çok etkisiz kaldık. Çok eksik bir takımdık ancak bu kadarda hayal kırıklığı beklemiyorduk" yorumunda bulundu.
Bolusporlu futbolcu Vedat Budak, mağlup oldukları için üzgün olduklarını anlatarak, maçı kazanacakları takdirde kendileri için iyi bir moral olacağını anlattı.


Bolusporlu bir diğer oyuncu Muhammet Sercan ise play-off iddialarını sürdürmek istediklerini dile getirdi.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.