"HEDEFİMİZ, SÜPER LİG”

13/01/2017
13
OCA
2017

 

Boluspor, ikinci yarı hazırlıklarını Antalya’da akşam saatlerinde yapacağı antrenman ile tamamlayacak. Boluspor’un Sportif Direktörü Kazım Kırcı, ikinci yarı öncesi takımın son durumu, yapılan transferler ve sezon sonu hedefleriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

“6 YENİ TRANSFER YAPARAK İKİNCİ YARI HAZIRLIKLARINA DEVAM EDİYORUZ”

İlk yarının ardından takımda 8 oyuncu ile yolların ayrıldığını ve 6 oyuncunun takıma kazandırıldığını ifade eden Boluspor Sportif Direktörü Kazım Kırcı; “İlk yarının sonu itibariyle 8 arkadaşımızla yollarımızı ayırdık. 6 yeni transfer yaparak ikinci yarı hazırlıklarına devam ediyoruz. Hollanda’nın Herenveen takımından Micthel te Vrede (25, 1,5 yıllık) santrafor, Antalyaspor’dan orta saha Kadir Bekmezci (31, sezon sonu), İskoçya’nın Hearts takımından Alim Öztürk stoper (24, 1,5 yıllık), Akhisar Belediyespor’dan orta saha Abdulkadir Özdemir (25, sezon sonuna kadar kiralık), Giresunspor’dan Guido Koçer kanat oyuncusu (28, sezon sonuna kadar sözleşme) ve Sivasspor’dan Musa Sinan Yılmazer orta saha oyuncusu (29, sezon sonuna kadar) transferlerini gerçekleştirdik. Çalışmalarımız yoğun bir tempoda devam ediyor. Cuma gününe kadar Antalya’da kampa devam edip, buradan İzmir’e geçeceğiz, İzmir’den de karayolu ile Manisa’ya geçerek maç saatini bekleyeceğiz” şeklinde konuştu.

“KADROMUZDA TÜRKİYE CUMHURİYETİ VATANDAŞI OLARAK YER ALACAK”

Boluspor’un devre arasında Giresunspor’dan takıma kazandırdığı Guido Koçer’in Türk Vatandaşı statüsünde oynayacağını sözlerine ekleyen Kırcı, “Guido, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı. Yabancı statüsünde olmayacak. Babası Türk, annesi Alman. Kadromuzda Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak yer alacak” ifadelerine yer verildi.

“YAPTIĞIMIZ TRANSFERLERLE İKİNCİ YARIDA Kİ HEDEFİMİZ, SÜPER LİG”

Antalya’da kamp çalışmalarını da değerlendiren Boluspor Sportif Direktörü Kazım Kırcı, kampın çok verimli geçtiğinin altını çizerek; “Yaptığımız çalışmalar hava şartlarından dolayı çok sekteye uğramadı. Bolu’daki şartlarla kıyaslayacak olursak, çok daha iyi şartlar altında çalışıyoruz. Yaptığımız transferlerle ikinci yarıdaki hedefimiz, süper lig. Bunu dile getiriyoruz artık. Bolu olarak Boluspor olarak süper lige yükselmek istiyoruz. Yaptığımız transferler, oyuncu arkadaşlarımızın inancı bize bunu gösteriyor. Yönetim Kurulumuzun, taraftarlarımızın desteğiyle de buna ulaşabileceğimize inanıyoruz” şeklinde konuştu.

“YÖNETİM KURULUMUZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Kırmızı beyazlıların kamp yaptığı oteldeki çalışma şartlarının oldukça iyi olduğunu sözlerine ekleyen Kırcı; “Antalya Belek bölgesinde Rui Kaya Palazzo Resort otelde 12 günlük kampımızda bize yardımcı olan, ilgi ve alakasını esirgemeyen tüm otel çalışanlarına teşekkür ederiz. Yönetim Kurulumuza böyle bir güzide tesiste bizlere kamp olanağı sağladığı için ayrıca teşekkür ederim” ifadelerine yer verdi.

Bolu Takip

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.