HAZIRLIK MAÇINDA GÜLEN TARAF BOLUSPOR OLDU

29/07/2017
29
TEM
2017

TFF 1. ligin iki ekibi Boluspor ve Adanaspor hazırlık maçında karşı karşıya geldi. İlk yarısı 1-1 sona eren maçı kırmızı beyazlılar 2. yarıda attığı golle 2-1 kazanmayı bildi. 

Boluspor sahaya  Ertuğrul, Umut, Arapi, Diarra, Göksu, Yusuf Emre, İshak, İrfan, Poepon, Akabueze, Te Vrede on biri ile çıktı. Adanaspor ise Boluspor karşısına, Karacic, Digao, Onur, Didi, Gökhan, Renan, Bekir, Tevfik, Santos, Abdülaziz, Bahattin on biri ile çıktı.

Maça iyi başlayan Boluspor ilk 8 dakikada Te Vrede ile iki gol pozisyonundan yararlanamadı. Bu bölümde kırmızı beyazlı ekip etkili görüntüsü ile dikkat çekerken Boluspor 29’uncu dakikada öne geçti. Poepon orta sahadan kaptığı topla 3 kişi çalımlayıp, Bentley’e pası aktardı Sağ kanattan Bentley bekletmeden ortayı yaptı. Poepon ceza sahasında düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi. Boluspor bu golle maçta 1-0 öne geçti.

Bu golden bir kaç dakika sonra Adanaspor beraberliği sağladı. Magaye ceza sahasında sol çaprazdan sert vurdu, top Ertuğrul’un müdahalesine rağmen ağlarla buluştu. Maçta skor 1-1’e geldi. Karşılaşmanın ilk yarısı 1-1’lik eşitlikle sona erdi.

kinci yarıda zaman zaman Adanaspor etkili olsa da Boluspor bu devrede öne geçen taraf oldu. Konuk ekibin savunmasının hatasını iyi değerlendiren Te Vrede, kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi. 

Kalan bölümlerde başka gol olmayınca Boluspor maçı 2-1 kazanmayı bildi   

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.