GÖLCÜK'Ü BOLUSPOR'DAN ALMAK MI İSTİYORLAR?

08/04/2024
08
NİS
2024

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, gelirleri Boluspor’a verilen Gölcük Tabiat Parkı’nın belediyeden alınmasıyla ilgili girişimler olduğunu belirterek, “Bizi değil Boluspor’u cezalandırmış olurlar” dedi

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, gazeteciler Faruk Çidem ve Hüseyin Aykan’ın sunduğu canlı yayın programında Gölcük Tabiat Parkı’yla ilgili önemli bir konuyu gündeme getirdi. Özcan, gelirleri Boluspor’a verilen Gölcük Tabiat Parkı’nın belediyeden alınmasıyla ilgili girişimler olduğunu söyledi. 

“VEKİLLERİ UYARDIM”

 Konuyla ilgili vekilleri arayarak bilgilendirdiğini ifade eden Özcan, “MHP milletvekili İsmail Akgül ve AK Parti milletvekili Yüksel Coşkunyürek’i bilgilendirdim.
 Şu anda tahsisi bizde olan ve kapı gelirleri ile iş yeri gelirlerinin Boluspor’a ait olduğu Gölcük Tabiat Parkı’nı Bolu Belediyesi’nin elinden almaya çalışıyorlar. 10-12 milyon lira Boluspor’a gelir getiren bir yer burası. Biz sözleşmede 3’üncü kişilere kiraya verebilir demişiz. Bakanlık bürokratı bunu 3 kişi olarak kabul etmiş. Önce Boluspor’a vermişsiniz diyor. Sonra BOBES’e almışsınız şimdi yine Boluspor’a vermişsiniz diyor. Bungalovlarları ayrı ihale edecekmişiz. 4 oluyor diyor. 3’üncü kişiye verebilirsin demek istersen 1 alt kişiye istersen 25 kişiye verirsin demektir. O kadar aptalca bir şey ki. Yazı geleceği yönünde ciddi duyumlar var. Boluspor başkanımız aradı beni. Vali beyi de aramış. Ben de milletvekillerini bilgilendirdim. 5 milyon verdiniz ama verdiğinizin hemen 2 katını geri alıyorsunuz. Belediyeden intikam almak istiyorlar. Belediyenin bundan bir kaybı olmaz. Oranın bakımı için 6-7 milyon belediyeye maliyeti var. Alırlarsa, ben oraya “Burası belediyenindi. Gelirleri Boluspor’a gidiyordu. Milli Parklar aldığı bu kararla Bolu Belediyesi’ne değil Boluspor’a büyük zarar vermiştir” şeklinde yazarım” dedi.

Bolu Takip

4 yorum yapılmış

  • Deyalla 8 Nisan 2024 • 02:13

    Vekiller ne işe yararsınız siz, bu halk bunun hesabını bir dahaki seçimde sorar size.

  • Aydn 8 Nisan 2024 • 13:35

    Yürü hadi Tanju ayak yapma boluspora veriyon madem neden Boluspor bu kadar zorda inşallah alirlar

  • Ertugrul 8 Nisan 2024 • 14:40

    Hani seçim öncesi Bolu ya stad yapacağız diyen hükümet nerede? Bunlar daha Boluspor un elindekileri almaya çalışıyorlar,daha önce Abant ı elimizden çekip aldıkları gibi şimdi de Gölcük ü BOLUSPOR dan almaya çalışıyorlar.İnşallah akp iktidarı böyle bir yanlış yapmaz. Çünkü BOLUSPOR Bolu nün kırmızı çizgisidir.

  • Berat 10 Nisan 2024 • 01:13

    (Dininize ve kîninize sahip çıkın) diyen bir zihniyetten ne bekliyorsunuz..Şimdi kin sahipleri intikam almak istiyor..

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.