GİRAY HOCA 3 OYUNCUNUN GELECEĞİNİ SÖYLEDİ

28/08/2019
28
AĞU
2019

Boluspor teknik direktörü Giray Bulak Boluspor'un 3 oyuncuya daha ihtiyacının olduğunu belirtti.

Bulak yaptığı açıklamada; Hem oyuncu takibi hem bildiğimiz oyuncuların özelliklerini gözden geçirme ve bilmediğimiz oyuncuların da özelliklerini anlama açısından saat 03.00’a kadar ayaktaydık. Transferin son günleri artık. Bir de milli maç arasına gireceğiz. Ama bugün birçok şey netleşir diye düşünüyorum. 3 tane oyuncu istiyoruz. Bunlar Erzurum maçına kadar netleşir diye düşünüyorum” dedi.

Bulak hafta sonu oynanacak olan Erzurumspor maçı ile ilgili olarak ise "Balıkesirspor’a karşı kaybetmek yordu Erzurumspor’u. Ama bu mevsimde Erzurum’da oynamak hem fiziki şartların kötü olmadığı bir ortamda oynamak hem de bizim bir tempo yaptığımız maçtan sonra Erzurum’a gitmek avantaj olacak. Zor bir maç olacağını biliyoruz. Kaybetmiş takım her zaman tehlikeli takımdır. Bunun mücadelesini hem taraftarıyla hem oyuncusuyla yapacaktır. Ama şu anda baskı altında olan bir Erzurumspor’a karşı oynayacağız. Futbol sonuç oyunu, iyi mücadele ederseniz sonucu elde edersiniz. Biz de o mücadelenin peşinde olacağız. Çok tecrübeli oyunculardan oluşan bir takıma karşı oynayacağımızı biliyoruz ama çok da bireyselliği ön planda tutan bir oyun planlamasıyla oynayan Erzurumspor var. Biz takım oyununu orada iyi uygulayabilirsek Erzurumspor’u yenebiliriz diye düşünüyoruz. Zor bir maç olacak ama galip geleceğimiz bir maç olarak görüyoruz" dedi.

Adana Demirspor maçının ilk yarının son 15 dakikasında ve ikinci yarıda oyunun temposunu yükselterek elimize geçirdik diyen Bulak "Oyunun çok durması, rakibin işine yaradı, hızımızı kesti. Rakip bunu bilerek yapmadı, sakatlıklardan ötürü oldu. Oyunun kesilmesi temponun düşmesine neden oldu ama oyun elimize geçti. Çok gol pozisyonu üretemedik, rakibe çok korner kazandırdık. Çok tehdit edici bir korner atışı kullanamadılar çünkü uzun boylu oyuncularımız etkiliydi. Ancak bizim kullanacak olduğumuz duran toplarda ki özellikle Batuhan oyuna girdikten sonra İsmail, Ümit, Batuhan ile çok etkili oluruz diye düşündük. Vurduk fakat temas yapamadık. Son dakika Gökhan’ın şutunu Kurtuluş çıkartmasa, son dakika galip gelebilirdik. Çok çok iyi oynamadık ama özellikle ikinci yarı oyunu elinde tutacak, o mücadeleyi koyacak, kazanacak, kazanmaya yakın bir oyun oynadık” dedi.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.