ERTEM İL MÜDÜRLÜĞÜ GÖREVİNDEN AYRILDI

03/01/2019
03
OCA
2019

Bolu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevini başarı ile yürüten "Bolulu Bürokrat" Şahin Ertem bu görevinin bittiğini açıkladı.

Kendi sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Ertem'in bu açıklamasının altına yüzlerce yorum geldi. Ankara'da başka bir göreve atandığı öğrenilen Ertem'in bu görevlendirme ile ilgili bir açıklama yapılmadı.  

İŞTE ERTEM'İN AÇIKLAMASI    

"Gençlik ve Spor Bakanlığı’mızın 05.06.2015 tarih ve 03616 sayılı yazılarıyla atanmış olduğum Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürü vazifem bugün itibariyle sona ermiştir. Hamdolsun ki görevimden başım dik, alnım açık bir şekilde ayrılıyorum.

Köroğlunun diyarında, tabiatın kalbi, yeryüzü cenneti memleketim Bolu’ya ve özü-sözü bir, mert insanlarına 4 yıla yakın süredir hizmet etmek ve devletimizin milletimize ulaşan eli olmak onuru, şahsıma nasip oldu. Bu gururu ömür boyu taşıyacağım.

Görev sürem zarfında Bolu’muzun ve spor camiamızın ışığını daha da yükseltmek için birlikte çalıştığımız paydaşlarımıza ve değerli çalışma arkadaşlarıma teşekkür eder, minnetlerimi sunarım.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.