Elazığspor ve Kasımpaşa hocalarını buldu gibi...

27/03/2012
27
MAR
2012

Ligde uzun süre ilk iki sırada yer alarak zirve yarışını önde götüren iki takım Elazığspor ile Kasımpaşa son haftalardaki aldıkları mağlubiyetlerle teknik direktörleri ile yollarını ayırmışlardı. İki takımın da yeni hocalarını buldukları iddia edildi.

Ligin flaş takımları Elazığspor ile Kasımpaşa uzun süre önde götürdükleri zirvede yaşadıkları son hafta kayıpları ile teknik direktörleri Hüsnü Özkara ve Uğur Tütüneker ile yollarını ayırdıklarını duyurmuşlardı. hem Elazığspor cephesi, hemde Kasımpaşa cephesi vakit geçirmeden yeni hocaları ile imza aşamasına geldiler. 

Gakkoşlar Uygun'la imza aşamasında

Elazığspor Özkara'nın yerine şike davasında bir süre tutuklu kaldıktan sonra tahliye olan Bülent Uygun ile anlaşma sağlandı. Uygun'un, bugün akşam saatlerinde imza atacağı öğrenildi.

Bank Asya'ya gelmem diyen Diyadin çark etti

Devre arasında Boluspor'un da takımın başına getirmek için uzun uğraşlar verdiği ve 'Bank Asya 1. liginde görev yapmam' diyen teknik direktör Metin Diyadin ise Kasımpaşa ile büyük oranda anlaştı. Süper ligden beklentileri olduğunu ifade ederek başkan Çarıkcı'nın teklifini geri çeviren Diyadin Kasımpaşa'nın teklifine 'evet' derken iki tarafın imza aşamsında olduğu öğrenildi.  
   

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.