DEV ADAMLAR SEZONUN EN ÖNEMLİ MAÇINA ÇIKIYIOR

16/03/2017
16
MAR
2017

Bolu Belediyespor Boluspor Basketbol takımı sezonun en önemli maçına çıkıyor. Play – off serisi 3. Maçına çıkacak olan Bolunun Dev Adamları Ankara deplasmanında. Orman Gençlik ile play – off serisinde karşılaşan Boluspor serinin son maçını 16 Mart Perşembe M. Sait Zarifoğlu Spor Salonunda saat 16:00 da çıkacak.

 

 

Haber:Köroğlu Gazetesi

Basketbol sahalarında Bolu ilini temsil eden Bolu Belediyespor Boluspor Basketbol takımı ligin en önemli maçına Orman Gençlik deplasmanında çıkacak. 16 Mart Perşembe M. Sait Zarifoğlu Spor Salonunda saat 16:00’da Ankara temsilcisi Orman Gençlik ile karşılaşacak olan Bolunun Dev Adamları galip gelerek Final Gurubunda Bolu’yu temsil etmek istiyor. Oynanan ilk karşılaşmada maçın son dakikalarını istediği gibi oynayamayan Bolunun Dev Adamaları karşılaşmadan 55 – 48 mağlup ayrılmıştı. Oynanan ikinci karşılaşmada ise Bolunun Dev Adamları maçın büyük bölümünü üstün götürdükleri karşılaşmadan 69 – 61 galip ayrılarak seriyi 1 – 1 e getirdi. Serinin son karşılaşması olan maç ise Boluspor adına ligin en önemli karşılaşması anlamına geliyor.
Play – off serilerinde oynanan diğer karşılaşmalarda Tofaş Gelişim – Aydın BŞB. Efe Sporu 2 – 0, Karesispor -  İnegöl Belediyesporu 2 – 0, Antalyaspor – Çankırı Belediyesi Demirsporu 2 – 0 ve Mersin Büyükşehir BLD – FMV Işıksporu 2 – 0 geçerek final gurubuna kalmaya hak kazanan takımlar oldu. Final gurubuna kalacak son iki takım ise bugün oynanacak maçlar ile belirlenecek Bolu Belediyespor Boluspor – Orman Gençlik ve Artvin Belediyesi – Kepez maçlarının galipleri final gurubuna kalacak olan son takımlar olacak.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.