BUNUN ADI MUHTEŞEM GERİ DÖNÜŞ

02/03/2019
02
MAR
2019

İlimizi Kadınlar Voleybol 1.Liginde temsil eden ve Play-of yolunda önemli maçlar çıkaran Bolu Belediyespor Bayan Voleybol takımımız 21.hafta mücadelesinde deplasmanda 2-0 geriye düştüğü maçta Anadolu Üniversitesini 3-2 mağlup ederek tarihi bir galibiyete imza attı. Ekibimizin Play-Of yolunda en önemli rakibini evinde mağlup eden temsilcimiz haftayı yine galibiyetle tamamlamayı başardı.  

Eskişehir Şehit Anıl Gül Spor Salonunda oynanan maçta ekibimiz ilk seti 25-16 ve ikinci seti ise 25-21 mağlup tamamladı. Üçüncü sette kendine gelen temsilcimiz başa baş geçen seti 25-23 kazanarak maçta durumu 2-1 yapmayı başardı. Bu setin morali ile kendine gelen sultanlar müsabakanın 4'üncü setini de 25-13 gibi farklı bir skorla kazanarak, maçta eşitliği sağlamayı başardılar. 

TİE BREAK'TE İŞİ BİTİRDİLER

Başarılı antrenör Tayfun Urluoğlu yönetimindeki filenin sultanları oldukça zorlu geçen mücadelenin Tie Break setinde rakibini 15-13 mağlup ederek maçı da 3-2 kazanmayı başardı. Son haftalarda oldukça önemli bir performans gösteren filenin sultanlarını, zorlu mücadelede kulüp başkanı Engin Alemdar ve sportif Direktör Faik Mert Dönmez yalnız bırakmadılar. 

HAFTAYI PAS GEÇECEK

Bolu Belediyespor Bayan Voleybol takımı önümüzdeki hafta Gümüşhane Gençlerbirliği'nin ligden ihraç edilmesi nedeniyle haftayı Bay geçirecek. Temsilcimiz bu maçı kazanmış sayılacak.  

     

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.