“BU BORÇ BOLU BELEDİYESİ VE BOLU HALKININ BORCU”

07/08/2020
07
AĞU
2020

Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve Bolu Belediyesi’nin Abdullah Abat’a her türlü desteği vereceğine dikkat çekti. Özdemir Yarın ki kongre için bütün delegelere çağrıda bulunuyoruz; yarın ilk toplantıda bu işin bitirilmesini ve kulüp başkanı ile yönetiminin belli olmasını istiyoruz" dedi. 

Özdemir “Boluspor Kulübü Başkanımız Necip Çarıkçı’nın önümüzdeki sezon devam etmeyeceğini belirtmesinin ardından belediye başkanımız, Boluspor Kulübü’nün siyaset üstü olduğunu, herkesin sevdası olduğunu belirterek çıkacak muhtemel adaylarla ilgili bir çalışma yaptı. Bolu Belediyesi olarak her türlü desteği vereceğimizi söyledi, basına da yansıdı. Hangi aday çıkarsa çıksın, siyasi görüşüne bakmadan destek vereceğimizi, Boluspor’u hak ettiği yere taşıyacağımızı belirtmişti başkanımız. Geçmiş dönem Boluspor Başkamız Abdullah Abat’ın kamuoyuna yansıyan haberlerinin ardından belediye başkanımız ile görüştük. Başkanımız, her türlü desteği vereceğini, yalnız bırakmayacağını, kamuoyuna yansıyan borcun sadece Abdullah Abat ve yönetimine kalmış bir borç olmayacağını, borcun Bolu Belediyesi ve Bolu halkına ait olduğunu belirtti” diye konuştu.

“YARIN İLK TOPLANTIDA BU İŞİN BİTİRİLMESİNİ VE KULÜP BAŞKANI İLE YÖNETİMİNİN BELLİ OLMASINI İSTİYORUZ”

8 Ağustos Cumartesi günü düzenlenecek olan olağanüstü kongreye katılım göstermek için delegelere çağrıda bulunan Özdemir, “Belediye Başkanımızın Ekrem İmamoğlu ile bir toplantısı vardı. Bolu Belediyesi adına önemli bir toplantıydı. O sebepten dolayı aramızda olamadı, beni görevlendirdi. Sezonlar çok kısa süre içerisinde başlayacak. Hatta bazı takımlar çalışmalara başladı. Yarın ki kongre için bütün delegelere çağrıda bulunuyoruz; yarın ilk toplantıda bu işin bitirilmesini ve kulüp başkanı ile yönetiminin belli olmasını istiyoruz. Biz, Bolu Belediyesi olarak her türlü desteği vereceğiz fakat Sayın Abdullah Abat ve yönetim kuruluna futbolla ilgili kesinlikle karışmayacağız. Ne teknik direktör ne futbolcu konusunda bir müdahalemiz olmayacak. Biz, yönetimin alacağı her türlü karara Bolu Belediyesi ve Bolu Belediye Başkanı olarak destek vereceğimizi tekrarlamak istiyorum. Boluspor’un başarısı ya da başarısızlığı sadece bu yönetime değil, Bolu Belediyesi olarak bize de ait. Başkanımız adına bunu belirtmek istiyorum” ifadelerini kullandı.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.