BOLUSPOR'UN YENİ ANTRENMAN SAHASININ AÇILIŞI YAPILDI

05/05/2019
05
MAY
2019

Boluspor tesislerinde yapımı uzun süredir devam eden ısıtmalı antrenman sahasının açılış töreni gerçekleştirildi. Açılış yapılan sahaya merhum Adnan Tüfekçi’nin ismi verildi.

Haber: Burhan Yeşiltaş

Boluspor ısıtmalı çim sahaya kavuştu. Uzun süredir yapımı süren ısıtmalı çim sahanın açılışı yapıldı. Açılış törenine Bolu Valisi Ahmet Ümit, CHP Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, eski Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Türker Ateş, Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkcı, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Mansur Şen, Boluspor Yönetim Kurulu Üyeleri, alt yapı antrenörleri ve sporcuları katıldı.

“Adnan Abi Bolulu olmamasına rağmen Bolu’ya ve Bolusporumuza büyük katkıları oldu”

Açılışta ilk konuşmayı yapan Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkcı, ısıtmalı sahanın bir ihtiyaç olduğunu vurgulayarak; “Bugün burada Bolusporumuz için çok önemli bir projeyi daha hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bolu’nun ve Bolusporumuzun en büyük eksiklerinden bir tanesi olan ısıtmalı antrenman sahasına kavuştuk. Boluspor’da Teknik Direktörlük yapan tüm hocaların öncelik verdiği konuların başında ısıtmalı antrenman sahası geliyordu. Bilindiği gibi Bolu’da ağır kış şartlarının geçmesi ve don olaylarının yaşanması nedeniyle bütün hocalar bizden ısıtmalı antrenman sahası talep ediyordu. Futbolcularımız kışın diğer antrenman sahalarında yaptığı antrenmanlarda maalesef sakatlıklar yaşıyordu. Bununda önüne geçmiş olacağız. Bu sahasının yapımında en büyük katkı geçmiş Belediye Başkanımız Alaaddin Yılmaz ve projemize desteğini devam ettiren şimdiki Belediye Başkanımız Tanju Özcan’dır. Biz bu projeyle birlikte aynı zamanda halı sahalarımızı da yeniledik. Bu projelerimizin gerçekleşmesinde Boluspor Yönetim Kurulumuzun da çok büyük katkıları bulunmaktadır. Bugün burada açılışını gerçekleştirdiğimiz bu projenin ismini ise değerli dostum merhum Adnan Tüfekçi’nin ismini verdik. Adnan Abi Bolulu olmamasına rağmen Bolu’ya ve Bolusporumuza büyük katkıları oldu. Hem Arçelik Fabrikasının Bolu’da gelişmesinde önemli payı vardı, hem de Bolusporumuza her dönem büyük katkıları vardı. Ancak Merhum Adnan Tüfekçi emekli olduktan sonra talihsiz bir şekilde aramızdan ayrıldı. Biz ona bir emeklilik töreni bile düzenleyemedik. Ben yıllardır bunun acısı duymaktayım. İşte bu sebeple burada Adnan abimizin ismini vererek bu üzüntümü hafiflettiğimi düşünüyorum. Bolumuza ve Bolusporumuza bu tesisimizin hayırlı olmasını diliyorum. Bu tesisimiz ikinci antrenman sahası olarak hizmet verecektir. Ancak hem Bolusporumuz hem de spor turizmi için Bolu’nun bu şekilde çok sayıda sahaya ihtiyacı vardır. Yeni dönemle birlikte; Boluspor, Bolu Belediyesi, İl Gençlik Spor başta olmak üzere turizme katkı veren kuruluşlar olarak bu tür sahaları hızla hayata geçirmeliyiz.” şeklinde konuştu.

“Görevlerimiz bittikten sonra hatta hayattan ayrıldıktan sonra hatırlanabilmek”

Çarıkcı’nın ardından söz alan eski Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ise, “Hepimiz belli dönemlerde belli görevleri yapacağız. Önemli olan görevlerimiz bittikten sonra hatta hayattan ayrıldıktan sonra hatırlanabilmek. Adnan Bey, Allah rahmet eylesin, Bolu’ya yaptığı hizmetler dolayısıyla ölümünden sonrada yaşayanlardan bir tanesidir. Bolu’nun en önemli ma

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.