BOLUSPOR'DA FUTBOLCULAR KONUŞTU

07/03/2017
07
MAR
2017

TFF 1. Ligin 23. haftasında sahasında Eskişehirspor ile 2-2 berabere kalan Boluspor oyuncularından Soner Şahin, Ramazan Sal ve Özgür İleri Merkez TV'ye açıklamalarda  bulundu.  

Soner Şahin;

“Basit hatalar yapıyoruz bunları düzeltmemiz lazım. Oyun anlamında zaman zaman isteklerimizi yapabildik. Erken geri düşmemeize rağmen tekrar geri dönüşlerimizi yaptık. Ama yine basit gol yeme alışkanlığımız devam ediyor. Ona çözüm bulmamız lazım. Yoksa mücadelemize yazık oluyor. Özellikle de oyunun 2. Yarında son dakikalara doğru net pozisyonlarımız var. Ben galibiyeti hak ettiğimizi düşünüyorum ama bu hafta olmadı önümüzde Denizli maçı var . Bu yediğimiz golleri idmanlarda yememiz lazım. Böyle basit goller yemememiz lazım. Onun haricinde tekrar söylüyorum iyiydik bu hafta. Şahin ,11 şubat Cumartesi günü oynanacak Denizlispor maçı içinse 3 puan parolasıyla maça çıkacağız.  Bu sorunu gidermemiz lazım. Daha iyi konsantre olmamız lazım. Denizlispor da bu hafta kendi sahasında mağlup oldu onlarda maçı kazanmak isteyeceklerdir. Bizde oraya 3 puan parolasıyla gideceğiz. İnşallah istediğimiz elde edeceğiz bu hafta"

Ramazan Sal;;

"İçerde ya da dışarıda puan ya da puanlar toplayarak play-off mücadelesinden kopmak istemediklerini belirtti. Sal Röp : Maç tabi bizim mutlak kazanmamız gereken bir maçtı. Zaten galibiyet parolasıyla çıktık. İçerde seyirci avantajını da kullanmak istiyorduk. Ama iyi oynadığımız bir maçta iki puan kaybettik. Yenmemeiz gereken bir maçtı. Tabi bu lige bu arzu olduğu sürece herkesi yenebilirsin ama istekten o arzudan o coşkudan uzaklaştığın zaman rakip ne olursa olsun puan ve puanlar alamıyorsun. Onun için kaybettiğimiz iki pua gerçekten üzücü. Denizliye gideceğiz bu hafta o da bizim için artık 11 tane final maçımız var o da bir tanesinden biri yenmemiz geren bir maç. Eğer play -off hedefimiz varsa artık deplasman ya da içeri diye bir kavram olmaması lazım. Yenmemiz gerekiyor ya da en kötü puan almamız gerekiyor deplasmandan . Ondan sonra dönüşü de mutlak galibiyet olması lazım Giresun. O yüzden burada bütün takım arkadaşlarıma Eskişehirspor maçı için teşekkür ediyorum"

Özgür İleri;

"Sakatlığımı devre arasında atlatmıştım. İki hafta önce ki maçta bilediğime bir darbe aldım. Tekrar bir hafta ayrı kalmak zorunda kaldım ama şuan çok hissediyorum kendimi. Ben oynamadım ama arkadaşlarım çok iyi mücadele ettiler çok iyi oynadılar iyi bir futbol ortaya koydular. Eskişehir’i elimizden kaçırdık diyebilirim çünkü maçın özellikle son dakikalarında girmiş olduğumuz yüzde yüzlük bir pozisyon vardı onu da atsak maçı galip bitirmiş olacaktık. Ama bu bir puan da kötü değil"

Kaynak: Merkez TV

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.