BOLUSPOR İKİ ÖNEMLİ EKSİKLE DENİZLİ'YE GİTTİ

09/03/2017
09
MAR
2017

Boluspor, ligin 24’üncü haftasında deplasmanda oynayacağı Denizlispor karşılaşmasının hazırlıklarının Bolu ayağını yaptığı antrenman ile tamamladı ve tesis binası önünde kesilen kurban sonrasında Denizlispor maçı için yola çıktı.

Teknik Direktör Fuat Çapa yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, ısınmanın ardından dar alan çalışması gerçekleştirildi. Daha sonra gol vuruşu ile devam eden antrenman stretching ile sona erdi. Antrenmanda sakatlık yaşayan Renato ile hafif ağrıları bulunan Ramazan Sal antrenmanı yarıda bıraktı.

Son yaptığı antrenmanla Bolu etabını tamamladıktan sonra Denizli’ye hareket eden kırmızı beyazlılarda önceki gün gerçekleştirilen antrenmanda burnunda çatlak oluşan kaleci Soner ile sakatlığı bulunan Renato Arapi kadroya alınmadı.

Boluspor takım kaptanı Andre Santos’u Denizli’ye eşi ve oğulları gönderdi. Santos, ailesiyle uzun uzun vedalaştıktan sonra takım otobüsüne bindi. 

Kırmızı beyazlıların 20 kişilik oyuncu kadrosu şu şekilde: Erdi, Melih, Necati, Fatih Turan, Ramazan, Alim, Hakan, Furkan, Özgür, Andre Santos, Kadir Bekmezci, Gudio Koçer, Yusuf Emre, Anco Jansen, Abdülkadir, Musa Sinan, Burak Asan, Cengiz Umut, Bentley, Rydell Poepon

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.