BOLUSPOR DİARRA'YA SON TEKLİFİNİ YAPTI

07/02/2019
07
ŞUB
2019

Boluspor’a 2016-2017 sezonunda gelen ve bu yıl 3’üncü sezonunu geçiren Mamadou Diarra ile yeni sezon içinde Boluspor’da kalması ve yeni kontrata imza atması için görüşmelerin sürdüğü belirtildi. Uzun süredir imzaya yanaşmayan genç oyuncuya son teklifin yapıldığı Diarra’nın ve menajerinin düşünmek için süre istediği öğrenildi.  

Özellikle bu sezon başından beri masaya oturmayan Mamadou Diarra ve menajeri son yapılan görüşmeler sonunda Boluspor’dan aylık 15 bin EURO istedikleri, Boluspor yönetiminin İse 10 bin EURO teklif verdiği öğrenildi. İki tarafın karşılıklı teklifleri sonrası Diarra ve menajerinin düşünmek için süre istediği belirtilirken, genç oyuncunun Mayıs ayında bitecek sözleşmesi sonrası Türkiye’de bir kulübe giderse yeni kulübünün Boluspor’a 450 bin TL yetiştirme bedeli ödemesi gerekiyor. Diarra Avrupa’dan bir kulübe giderse Boluspor’dan sonraki ilk kulübünün kırmızı beyazlı ekibe 270 bin EURO ödeyecek olması Boluspor’un elini bu imzada oldukça güçlendiriyor.

YENİDEN MASAYA OTURACAKLAR

Bu şartları bilen ve Diarra’ya talip olacak olan kulüplerin Senegalli oyuncu konusunda biraz daha düşünmesine neden olduğu öğrenilirken, Boluspor ile Diarra'nın bir kaç hafta içinde son kararlarını vermeleri bekleniyor.          

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.