BOLUSPOR ARAYI A2'LERLE DEĞERLENDİRDİ

27/01/2015
27
OCA
2015

Ekibimiz Boluspor, hafta sonu oynayacağı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarını dün U21 takımı ile yaptığı hazırlık maçıyla sürdürdü. Fazla forma şansı bulamayan oyuncular ve yeni transferlerin forma giydiği maçta Javadov ve Murat Gürbüzerol attığı gollerle yıldızlaşırken, karşılaşmayı Boluspor 5-2 kazandı.

 

Haftayı Orduspor galibiyeti ile kapatan Boluspor, ligin 18.haftasında sahasında oynayacağı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor. Hafta sonu oynanan maçta forma giymeyen ve kadroya giremeyen oyuncular dün U21 takımı ile oynanan hazırlık karşılaşmasında buldular. Karaçayır’da oynanan karşılaşmaya Boluspor; Erdi Yokuşlu, Mehmet Kuruoğlu, Mehmetcan Işık, İlyas, Nurettin, Emre Taşkoparan, Serkan Şirin, Murat Gürbüzerol, Ali Dere, Kenan Şahin, Vagıf Javadov 11 ile çıktı.

KAZANAN A TAKIM OLDU

30’ar dakikadan iki devre oynanan karşılaşmayı A takım 5-2 kazandı. Boluspor’un gollerini Murat Gürbüzerol (2), Vagıf Javadov (2) ve Emre Taşkoparan kaydederken U21 takımın gollerini ise Emrullah ve Eren Pamuk kaydetti.

BU GENÇLERE DİKKAT

Oynanan karşılaşmada yeni transferden Javadov ve Murat Gürbüzerol teknik direktör Reha Erginer’e hazırım mesajı verirken, U21 Takımında forma giyen oyunculardan Enes Güler ve Eren Pamuk performanslarıyla göz doldurdu. U21 takımında forma giyen Yasin Dülger ise maçın son dakikalarında Ali Dere ile girdiği ikili mücadele sonrası yerde kalırken, yaşadığı sakatlıkları adeta yürekleri ağza getirdi.  

BAŞKAN ABAK MAÇI İZLEDİ

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
    Köroğlu Mah. Berrak Sok. No:3   Tel: 0 533 262 91 29   Faks: İz Akademi Özel Eğitim ve Sağlık Hizmetleri Turizm Nakliye Gıda Yayıncılık Eğlence Hizmetleri Tic. San. Ltd. Şti.
    © 2019 Tüm Hakkı Spor14.com adresine aittir. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.
    spor14.com Bolu Spor14 Gazetesi bilişim, medya uygulamasıdır. Kaynak göstermek koşulu ile içerik, resim ve medyanın kullanımı mümkündür.