Bizimkisi bir umuttu!

04/03/2012
04
MAR
2012

2. yarı ile birlikte başlayan çöküş her hafta daha da kötüsü ile devam ederken, ekibİmizde yaşanan teknik direktörlük değişiklikleride takıma katkı sağlamadı. KIRMIZI BEYAZLI FORMAYI GİYEN oyuncularımız Elazığ deplasmanında mahalle takımından farksız bir ruhla sahada yer alınca, Gakkoşlar çok kolay bir galibİyete uzanarak Boluspor'u ilk altı dışına attı.

Sakat ve cezalı oyuncuların çokluğunda belkide istenilen revizyon şansını bulan Boluspor'da bu sistemde tutmazken ilk yarıda atıllan goller maçın skorunu tayin etti. 90 dakika boyunca özellikle orta sahada ve hücumda görev yapan oyuncularımız haftalardır topu iki direğin arasından bırakın geçirmeyi, pozisyona dahi giremediler. Cılız bir kaç şut dışında rakip kalede hiç etkili olamayan Boluspor'da Aydın, Kenan Caner, sonradan oyuna giren Gomis gibi gole yakın oyuncuların varlığı yokluğu belli değildi.

Savunmada ise hatalarımız sonucu rakip iki golü rahat rahat bulurken, istediği sonucu alan Elazığ ikinci yarı kendini fazla zorlamayarak Boluspor'a adeta sahadan sildi.    

 

Elazığ'a Güngören bile bu sahada iki gol atmıştı.

Bundna 15 gün önce bu sahada oynanan Elazığspor Güngörenspor maçında ligden düşmesine kesin gözü ile bakılan Güngörenspor ile iki gol atmış, yine rakip kalede bir çok gol pozisyona girmişti. Haftalardır rakip fileleri havalandıramayan Boluspor, ne golü bulabildi. Ne de golü atacak o pozisyonu. 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.