"BAŞKAN ADAYI DEĞİLİM, BOLUSPOR ŞİRKET OLURSA ALIRIM"

07/06/2019
07
HAZ
2019

Boluspor'a başkan adayı olarak ismi sürekli gündemde olan ve Boluspor taraftar derneklerinin açık destek vererek açıklama yapılan iş adamı Oktay Ercan Boluspor'a başkan olmak istemediğini ve satılırsa Boluspor'u satın almak istediğini belirtti. 

Ercan yaptığı açıklamada " Ben Boluspor Başkanlığına aday değilim. Futbol yatırım şirketim olarak Boluspor’un şirketleşmesi kararı değerli Boluspor delegeleri tarafından alınması halinde bu şirketi almaya talip olduğumuzu çok değerli taraftarlara ve Boluspor’un çok değerli delegelerine bildirmek isterim" dedi. 

 

Oktay Ercan'ın Bolusporluyuz internet sayfası editörü Fahri Gündüz'e Boluspor başkanlığı ile ilgili düşüncelerini anlattı. Gündüz' e çok net ifadelerle cevap veren Ercan başkanlığa aday olmadığını söyledi. İşte Ercan'ın yaptığı işte o çarpıcı açıklamalar;

Bugün taraftar gruplarının camiaya sesleniş yazısına istinaden açıklama yapmak gereği hissettim;

Öncelikle taraftar grup liderlerinin tanışmak ve bayram ziyareti dolayısı ile beni zıyaret etmelerinden ve bugüne kadar Boluspor’a yaptığım desteklerden dolayı şahsıma teşekkür etmelerinden dolayı büyük memnuniyet duydum.

DÜŞÜNCELERİMİ PAYLAŞMA FIRSATI YAKALADIM

Kendileri ile Boluspor’un durumu ve geleceği ile al

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.