Bahri hoca bütün soruları cevapladı

27/03/2012
27
MAR
2012

Boluspor Teknik Direktörü Bahri Kaya, Tavşanlı maçından Buca maçına, takımdaki sakat ve cezalılardan hedefe kadar birçok konuyu açıkladı. Tecrübeli teknik adam çarpıcı açıklamalar yaptı.
 
 
Ligde iki haftayı kayıpsız atlatan Boluspor’da Teknik Direktör Bahri Kaya, son günlerin en geniş kapsamlı açıklamasını yaptı. Gazetecilere her konu hakkında bilgi veren Kaya, çarpıcı ifadeler kullandı. “Bundan sonra her şey zor” diyen Kaya, “Öncelikle son 7-8 gündeki oluşan pozitif ortama katkı sunan herkese teşekkür ediyorum. Çok önemli bir pozitif ortam yarattık. Fakat bu işin başlangıç bölümüydü. Bu durumun devam etmesi için mutlaka son bir hafta ne yaptıysak aynısını yapmaya devam etmeliyiz. Bu bizim için de böyle başkaları içinde böyle. Zor olacağını söylüyordum ben Beşiktaş maçından sonra o maçın bizi çok yorduğunu gördüm. En fazla iki oyuncu değiştirebildim. Tavşanlı Linyitspor ile yapacağımız maçın zor geçeceğini biliyordum. Ancak zor geçmiş gibi gözüken müsabaka aslında bizim için çok akıllıca geçti. Rakibe fazla pozisyon vermeden oyunun kontrolünü elimizde tutarak son 15 dakika karşı rakip baskılı gözükmesine rağmen fazla pozisyon vermeden maçı sürdürerek 1-0’lık skoru koruduk” diye konuştu.
 
“Önümüz aydınlık”
 
Teknik Direktör Bahri Kaya, geçmişi unutmaları gerektiğini söyleyerek, “Bu skoru ve geçmişi unutmalıyız. Deplasmanda Bucaspor ile yapacağımız maç çok önemli. Tavşanlı Linyitspor maçından sonra Pazartesi iyi dinlendik. Bugün ilk idmanımızı yaptık. Yarından itibaren de Bucaspor maçı ile ilgili tüm taktiksel ve kuvvet idmanları yapacağız. Tabi ki kolay değil. Biz zor olan bölümün bir bölümünü mesafe kat ederek geçtik. Bundan sonra bizim için önümüz daha aydınlık” dedi.
 
“Sakatlar sevindiriyor”
 
Sakatlığı bulunan oyuncuların iyileşmeye başladığını ifade eden Kaya, “Sakatlar dönmeye başladı. Emre ve Fatih idmanlara katılıyor. Gençer’in tedavisine başladık. Antrenmanları iyi gidiyor. Orhan Ak’ın da Tavşanlı Linyitspor maçında bir sıkıntısı olmuştu. Bucaspor maçına kadar iyi olacağını umuyorum. Beşiktaş maçında sakatlanan kaleci Eser ise yapılan kontroller sonucunda doktoru bir ay içerisinde antrenmanlara başlayacağını söyledi. Sezonu kapatmış bir oyuncu olmayacak. Son haftalarda aramızda inşallah bizimle beraber olur” şeklinde konuştu.
 
"Bucaspor maçından puanlarla dönebiliriz"
 
Bahri Kaya, ilk kez bir müsabakaya cezalı oyuncu olmadan çıkacaklarını söyleyerek, “Cezalı oyuncumuz yok. İlk defa cezalı oyuncu olmadan bir maça çıkacağız. Bucaspor geçen hafta ağır bir yenilgi aldı. Takımın iyi oyuncusu Giresunspor’a karşı oynamadı. Abdulkadir ve Emre bize karşı oynayacaklar. Biz bundan önceki son maçta yaşadığımız ciddi oyun disiplini bozmadan her rakibi dikkate ve ciddiye alarak Bucaspor maçına hazırlanacağız. Önemli iki oyuncuyu durdurabilirsek
Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.