Artık onlar Bank Asya'lı..

25/02/2012
25
ŞUB
2012

Ligin bitimine 6 hafta kala Ankaragücü'nün matematiksel olarak da küme düşmesi bu sonuçla kesinleşti...
A. Gücü'ne bir darbe de Karabük'ten Spor Toto Süper Lig'de 28. hafta mücadelesinde Karabükspor kendi evinde Ankaragücü ile kozlarını paylaştı.
 

 

 Ligde alt sıralardan uzaklaşmak isteyen Karabükspor ile ligin dibine demir atan Ankaragücü'nün karşı karşıya geldiği mücadelede gülen taraf 3-2'lik skorla ev sahibi Karabükspor oldu.

Spor Toto Süper Lig'de sorunlu bir dönem geçiren ve sıralamada son sıraya demir atan Ankaragücü karşısına Karabükspor kendi evinde maçın kesin favorisi olarak sahaya çıkarken mücadelenin 21. dakikasında Serol Demirhan'ın attığı gol ile Ankaragücü deplasmanda 1-0 öne geçti. Ev sahibi ekibinin bu gole cevabı 45. dakikada Jahic'ten gelirken mücadelenin ilk yarısı 1-1 sona erdi.

İkinci yarıda ilk yarıya nazaran daha derli toplu bir görüntü sergileyen ev sahibi Karabükspor 65. dakikada Cernat'ın kullandığı penaltı atışı ile skoru 2-1'e taşıdı ancak Ankaragücü maçtan kopmayarak bu golün iki dakika sonrasında Aybars ile eşitliği yakaladı.

Mücadelenin 71. dakikasında konuk ekip Ankaragücü'nden Veli Torun gördüğü ikinci kart sebebiyle oyun dışı kalırken günün başarılı ismi Jahic 75. dakikada tekrar sahneye çıktı ve skoru 3-2 yaptı.

Oyunun son dakikaları tamamen Karabükspor'un kontrolünde geçerken mücadelede başka gol olmadı ve Karabükspor küme düşme potasından uzaklaşma anlamında çok önemli üç puanı hanesine yazdırdı. Bu sonuçla Ankaragücü'nün bu sezon Spor Toto Süper Lig'den düşmesi kesinleşti.

 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.