YUSUF ŞİMŞEK GÖRÜŞME ODASINA

19/10/2020
19
EKİ
2020

Son Tuzlaspor maçında aldığı 2-1'lik mağlubiyetin ardından iplerin iyice gerildiği Boluspor'da Taşyürek'le yolların ayrılmasından sonra yeni teknik adam arayışları başladı. Sezon başında ismi gündeme gelen Yusuf Şimşek ile Bolsupor'un görüşme halinde olduğu öğrenildi.

Sezonun ilk 5 haftasında sadece 1 puan alabilen Beypiliç Boluspor'un teknik hoca Ahmet Taşyürek ile yollarını ayırmasının ardından yeni hocanın kim olacağı merak edilmeye başlandı.

Ligin ilk 4 haftasında istenilen futbolu sergileyemeyen, milli maç arasında da iki haftalık arayı da iyi değerlendiremeyen Kırmızı Beyazlı ekip, ligin 5. haftasında kendi sahasında Tuzlaspor'a mağlup olarak camiayı hayal kırıklığına uğrattı.

Beypiliç Boluspor'da Tuzlaspor'la yaşanan 2-1'lik mağlubiyetin ardından ipler iyice gerilirken, teknik direktör arayışları da hızlandı. Camia da yeni teknik adam kim olacak sorusunun konuşulduğu şu sıralar Boluspor Sportif direktörü Barbaros Gözneli nin Yalçın Koşukavak ile bir görüşme yaptığı ancak Koşukavak'ın Boluspor teknik direktörlüğüne sıcak bakmadığı öğrenildi.

Diğer taraftan Boluspor teknik direktörlüğü için sezon başı ismi gündeme gelen Yusuf Şimşek'in ise halen Boluspor yönetimi ile görüşme halinde olduğu da alınan bilgiler arasında.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.