YOK YOK! SAĞDAN SAYDIM 1, SOLDAN SAYDIM 1

27/02/2024
27
ŞUB
2024

Boluspor'da başkan Savaş Abak'a ve yönetime "Çıkın yola arkanızdayız" diyerek bugün yarı yolda bırakanların yanı sıra ekonomik dertler dağ gibi büyürken, son olarak her firmanın 1 personel masrafı karşılama kampanyası 2'de kaldı. 80 personel istihdam eden Boluspor'un bu kampanyası beklenen ilgiyi görmedi.

Geçtiğimiz günlerde Boluspor belki bir umut diyerek çıktığı yolda yine yalnız bırakıldı.  Boluspor’da başkan Savaş Abak ve yönetim kurulu üyelerinin geliştirdiği projeye destek yine ilgisi yine ümitsiz kaldı. İki firma aslanlar gibi çıkarak 1 personeli biz karşılıyoruz derken, 80 personel çalıştıran Boluspor'un 78'inin masrafı yine kulübe kaldı. Bazı il spor kulüplerinin belediyelerle ve bazı kurumlarla organize ettiği bu projeye Bolulu iş adamlarıda destek sağlayınca, büyük umutlarla çıkılan yolda kırmızı beyazlı ekibimiz, yine büyük hayal kırıklığı yaşadı. 

ELLER YİNE CEBE

Şimdi Boluspor kulübü ayın başı yaklaşırken, 78 personelin maaşı, sigortası, stopajı, fazla mesaisi, furtbolcuların maç başları, pirimleri, yemeği, deplasmanı gibi bir çok gider için ellerini cebine atmaya başladı. 

BAŞKAN KAMPANYA İLE İLGİ ŞÖYLE DEMİŞTİ

Boluspor kulübü başkanı Savaş Abak geçtiğimiz günlerde kampanya ile ilgili yaptığı açıklamada "Bolu’da 80 tane iş adamı 80 tane fabrika var. Biz bu 80 personelimizin ücretini karşılayacak bir bütçe oluşturabilirsek yaklaşık Boluspor bütçesinin %17-18’ini karşılamış oluruz. Bu da bizim sırtımızdaki yükün 5’te 1’ini karşılamış olur. İnşallah Bolu’daki iş adamları buna bir teveccüh gösterirler” demişti. 

2 yorum yapılmış

  • Levent 27 Şubat 2024 • 16:52

    Elden gelen öğün olmaz oda vaktinde bulunmaz. Güzel bir atasözümüz...

  • yuksel 27 Şubat 2024 • 19:29

    binin üzerinde fabrika var..1 işcinin maaş ödemesi o kişilerin aylık yemek parası değildir..kapılarına gidip dilenecen...yönetimin içindede iyi zenginler var...mesela öztürkler gibi...çarıkcı-alaattin yine siyasetten köşe olan erçoşkun ve diğerlerine 1 işci maaşı koymaz...erpili..peybiliç...gibi memleketin önde giden firmaları veremiyorsa hiç yaşamasınlar....narven-gazella..abant-gibileride var.siyasetiyle.belediya başkanıyla kapılarına dayanacaksın....yoksa

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.