YENİ STADYUMLAR BAKIN NASIL YAPILIYORMUŞ?

23/02/2024
23
ŞUB
2024

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Türkiye'nin dört bir yanında UEFA standartlarında stadyumlar inşa ettiklerini, devam eden projelerin bulunduğunu belirterek, İnegöl'e güzel bir stadyum kazandırılması gerektiğini, bununla ilgili çalışmalara hızla devam ettikleri bilgisini verdi.

Bakan Osman Aşkın Bak, Bursa'nın İnegöl ilçesinde, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan İnegölspor Tesisi'nin açılışında yaptığı konuşmada İnegöl'e yapılacak yeni stadyum ile ilgili "Arsa takasıyla, onun geliriyle ve üzerine koyacağımız yatırımlarla beraber çok güzel bir tesis, güzel bir stadyum kazandıracağız İnegöl'e. Bununla ilgili çalışmalar hızla devam ediyor. Çok kısa süre içerisinde de bunu hep beraber kamuoyuyla paylaşarak da güzel bir hediyeyi, güzel bir stadyumu, modern bir stadyumu İnegöl'e kazandıracağız." diye konuştu.

 

4 yorum yapılmış

  • yuksel 24 Şubat 2024 • 01:12

    of ne ala bizim vekiller uyusun...amatör takımı olan ilçelere bile yapılıyor..bizde hala yok..3 de olsa 5 de akp vekilimiz beldiyemiz olsa yok...bizdekiler iş yapmıyor...

  • YEfe 24 Şubat 2024 • 16:55

    2002 den beri İktidar partisi Ak parti tarafından pısırık iş bitiremeyen vekiller ve hikayeden bakan yardımcılıklarıyla temsil edilen Bolumuza bırakın yatırım teşviği fabrikaları vs yi her şehre hatta ilçelere yapılan bir stad bile çok görülmüştür. Ak parti bu şekilde Bolumuzda kan kaybetmeye devam edecektir.

  • Ahmet 24 Şubat 2024 • 19:26

    Dayıcım üstteki 2. Kata gerek alt katını yapın yeter yaaa...

  • Taraftar 25 Şubat 2024 • 11:14

    İnşallah Bolu'nun zengin ve siyasiler erbirliği olup bu fırsatı kaçırmamak heryere stadyum yapıldı bizim Bolu'ya yapılsa daha iyi olmazmı nede güzel olur

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.