Yaser Yıldız "Boluspor camiasıyla sorunum yok"

18/02/2012
18
ŞUB
2012

Geçen sezon Boluspor'da oynayan Yaser Yıldız, Adanaspor formasıyla eski takımına karşı oynayacak.Golcü oyuncu, "Tek hedefimiz galibiyet, intikam gibi bir şey söz konusu değil" dedi. 

TRTSpor


'Eğer bir patlarsak...'

Çok kaliteli bir takım olduklarını vurgulayan Yaser, "Devre arasında benle birlikte 6 isim geldi. İster istemez uyum sorunu yaşandı. İsim isim bakıldığında çok iyi bir ekibiz. Bununla birlikte Levent Eriş gibi önemli hocayla çalışıyoruz. Fakat zamana ihtiyacımız olduğu bir gerçek. Bu takım bir galibiyet alırsa, devamı gelecek. Umarım patlamayı Boluspor önünde yaparız. Futbolcular olarak sadece 3 puana kilitlendik. Taraftarlarımızın da tribüne gelip, destek olmasını bekliyoruz. Play-Off hedefimiz doğrultusunda, kader maçlarımızdan birine çıkacağız" ifadesini kullandı.

'Camiayla sorunum olmadı'

Eski takımına karşı sahaya çıkacak olmasının kendisini ayrı bir şekilde motive etmediğini belirten Yaser, "Sonuçta prosyonel insanlarız. Bolu'da sıkıntılı günler geçirdim. Ancak ne camiayla, ne de taraftarlar asla sorunum olmadı. İntikam gibi bir şey söz konusu değil. Her maçta olduğu gibi tek hedefim 3 puan yolunda en iyi katkıyı sağlamak" dedi.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.